Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Emekliyim kardeşim çalışma lüksüm yok....,,azamir yaşlı anama bakmak zorundayim..6yildir ona bakıyorum...
Geçmiş olsun abim Rabbim teyzeme Şafi ismiyle şifalar nasip etsin en güzelini yapıyosun abi annene bakmakla onun duasını alıyorsun yeter sana abi 👍

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Şimdi Forum üyeleri diyodur ne ülkermiş arkadaş sabahtan beri konu olarak birinci sırada diye 😂 bi girsede şu konu.kapansa AMK diyodur 😂
Konu başlığına site sakinleri basketboldan alışkın...tek sorun çıkartacak bi kurum varsa oda ETİ dir....kiskanabilir...dddd
IMG_20250709_023246.jpg

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Sen ise gir ,,eğer uyaniksan atiksen ilerler gidersin ,,sebat gösterirsen pişman olmuyacagin bir kurum.....
Abi ben 6 senedir evdeyim zaten psikiyatri hastaysm biyerde calisamadim hiç doğru düzgün iç skntm yüzünden ilaç içiyorum bunalımım geçsin diye bide mecburum abi ev kira 18 k icra var çocuk var yaşım daha 31

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Geçmiş olsun abim Rabbim teyzeme Şafi ismiyle şifalar nasip etsin en güzelini yapıyosun abi annene bakmakla onun duasını alıyorsun yeter sana abi 👍
Amin inslh..başkada zaten bu dünyada bir dalimiz kalmadı..umarım sende gireceğin işte huzurlu mutlu olursun ins...iyigeceler..

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Abi ben 6 senedir evdeyim zaten psikiyatri hastaysm biyerde calisamadim hiç doğru düzgün iç skntm yüzünden ilaç içiyorum bunalımım geçsin diye bide mecburum abi ev kira 18 k icra var çocuk var yaşım daha 31
Özel degillse tanı nedir.?

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Amin inslh..başkada zaten bu dünyada bir dalimiz kalmadı..umarım sende gireceğim işte huzurlu mutlu olursun ins...iyigeceler..
Eywallah abi Allah razı olsun Rabbim sanada kolaylıklar nasip etsin abi teyzemede uzun ömürler nasip etsin Rabbim hayırlı geceler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Özel degillse tanı nedir.?
Abi ben 2014 te askere gittim duramadim iç skntim yüzünden GATA nefrotik kişilik bozukluğu teşhisi koydu çürük verdi ondan sonra sürekli psikiyatri tedavisi gördüm yüzde 40 engelli raporu almıştım fakat onunda süresi bitti yani bendeki sorun iç sıkıntısı abi evden çıkamıyorum 6 senedir evliyim çocuk var busefer artık çalışmam lazm abi sklsamda patlasamda çünkü yuvam dağılacak ama bugüne kadar ben bilerek calismamazlik yapmadım abi hastaligim yüzünden calisamadim evden dahi dışarı cikamiyorum

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Abi ben 2014 te askere gittim duramadim iç skntim yüzünden GATA nefrotik kişilik bozukluğu teşhisi koydu çürük verdi ondan sonra sürekli psikiyatri tedavisi gördüm yüzde 40 engelli raporu almıştım fakat onunda süresi bitti yani bendeki sorun iç sıkıntısı abi evden çıkamıyorum 6 senedir evliyim çocuk var busefer artık çalışmam lazm abi sklsamda patlasamda çünkü yuvam dağılacak ama bugüne kadar ben bilerek calismamazlik yapmadım abi hastaligim yüzünden calisamadim evden dahi dışarı cikamiyorum
Bir kaç şey yazmak isterdim de buras o sözler icinı ortam uygun değil...dm ye yazayım...Tek diyeceğim sahipsiz olduğunu unutma....

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
@Başkan başkanda sanırım ülkerde çalışıyo sabahtan beri konu güncel 😂

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
155
43
Kardeşim çoğu firmada unutuluyor muhasebeci unutuyor yatirmayi sonra hesaba bloke koyuyorlar sirketin senin çalışanın diye borc iş verenin oluyor otomatikmen bilmeden yorum yapiyorsunuz o gelen icraa kagidina avukatla yazı yaziyorsun diyelim 5 tane icraasi var diyorsun 1. Icraa buraya 2. Icraa buraya diye açıklama yapiyorsun sonra sırayla ödüyorsun bu tutarları bunlarda işverene masraf adam senin maaşından sana yaptığı masrafı kesmiyor bugun bir avukata selam ver 5k para aliyor
O muhasebecin salaklığı hacizlinin değil tek işi var onuda yapsın her şirketin kendi avukatı var bu devirde onada masraf yapmıyorlar

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Akyurt da uzak ama birader servis olsun bı zahmet.