Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83
Arkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
süper

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
İcra varsa geçmiş olsun 1 aya cıkış alırsın direk çalıştığın yere kağıt gider icra kesintisi için işveren böyle durumlarda yeni girenleri çıkarır dostum kaldıki orası Ülker şansın yok gibi
Yildiz holding te boyle. Şok mesela işe girerken soruyor icra dosyan var mı diye, varsa almıyorlar.

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
987
113
Hocam fakat ben tanıdık vesilesiyle girecem bide şu ülkede icrası olmayanmi var hocam calismassam bitmezki icra bide sonuçta onlardan fazla para cikmiyo maaşımın 4 te 1 birini kesecekler
Ya öylede işveren istemiyor dostum bu tüm işyerleri için geçerli

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,906
5,998
113
valla kral şöyle anlatayım karaman da ki ülker fabrikasına amcaoğlunu iş başvurusuna götürdük.amcaoğlum orda bi arkadaşım var işçi bize yardımcı olacak dedi.fabrikanın önüne geldik arkadaşı çıktı bahçeye ,çocuk 35 kilo kalmış yüzü sapsarı ölecek neredeyse vietnam esiri gibi. amcam dedi mikerim böyle fabrikayıda işide yürüyün gidiyoruz :D içeri bile girmedik. işçiye böyle bakan fabrikada çalıstırmam oğlumu dedi .esir kampımı lan bura dedi :) ama istanbul nasıl bilmiyorum tabi ..
ahhshsh adamsın

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaslar yıldız holding te işe baslarken soruyorlar icra dosyan var mı diye, varsa almıyorlar

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,906
5,998
113
valla kral şöyle anlatayım karaman da ki ülker fabrikasına amcaoğlunu iş başvurusuna götürdük.amcaoğlum orda bi arkadaşım var işçi bize yardımcı olacak dedi.fabrikanın önüne geldik arkadaşı çıktı bahçeye ,çocuk 35 kilo kalmış yüzü sapsarı ölecek neredeyse vietnam esiri gibi. amcam dedi mikerim böyle fabrikayıda işide yürüyün gidiyoruz :D içeri bile girmedik. işçiye böyle bakan fabrikada çalıstırmam oğlumu dedi .esir kampımı lan bura dedi :) ama istanbul nasıl bilmiyorum tabi ..
knka sende güzel hikayeler vardır he dalga amaçlı demiyom varsa böyle güzel anıların yazabilirsin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,859
4,533
113
kime ben bilecikte 1000 kişi çalışan fabrikada 100 kişinin icaraya maaşından kesinti yapıldığına şahit oldum
İcrası var diye o almazsa öbürü almazsa bu adam borcunu nasıl ödeyecek. Benim başıma öyle bir olay gelse hırsızlık yaparım. Yakalanirsamda kimse ise almıyor bende bu yola başvurdum derim.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Arkadaslar yıldız holding te işe baslarken soruyorlar icra dosyan var mı diye, varsa almıyorlar
Bro ben tanıdık vesilesiyle girecem bide koskoca Ülker'in kaç bin çalışanı var hicbirinin icrası olmaması imkansız bro yani

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Adamın icraasi var kağıt geç geliyor cart oluyor curt oluyor adamlar seni borçlu tutmuyor sirkeyi borçlu gösterip hesaplara bloke koyduruyor milyonluk şirketler senin 25 30 bin borcun yüzünden 2 3 gün banka hesabını kullanamıyor o yüzden iş verenler bıktı bu dertlerden o yüzden icraan falan varsa almıyor işe bence haklılar da senin icraan için birde disar8dan avukat desteği aliyor bedava para gidiyor firmadan

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,859
4,533
113
Adamın icraasi var kağıt geç geliyor cart oluyor curt oluyor adamlar seni borçlu tutmuyor sirkeyi borçlu gösterip hesaplara bloke koyduruyor milyonluk şirketler senin 25 30 bin borcun yüzünden 2 3 gün banka hesabını kullanamıyor o yüzden iş verenler bıktı bu dertlerden o yüzden icraan falan varsa almıyor işe bence haklılar da senin icraan için birde disar8dan avukat desteği aliyor bedava para gidiyor firmadan
Şirketin avukatı olmaz mı boş yorum yapmissin

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
Hocam ben 5 sene önce belki bilirsin Koza holdinge devlet el koymuştu Kayyum zamaninda girmiştim ben oraya kadrolu icramda vardı fakat bişey olmamisti maaşımın 4 te birini kesmislerdi ikincisi Ülker'in 80 bin calisani var hicbirinin mi icrasi yok hocam imkansız birde şirketi borçlu gosteremezki hocam sadece şirkete icra dairesinden yazı gelir bu kişinin maaşının 4 te birini kesin talimatı verirler yani şirketten ekstra bişey cikmazki ben tanıdık vesilesiyle girecem zaten ikincisi ben icram olduğunu soylemiycem hocam ise girdikten anca 2 ay sonra maaşımin dörtte birine yazı gelir