Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ülker Fabrika

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
2 sene çalıştım ben Ülkerin taşerona gideceksen girme kendi bünyesine giriyorsan çok iyi taşeronda tır arkasında toz yutarsın perişan

lomacenko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,529
531
113
Arkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
1 2 ay takıl anlarsın o tür fabrikalarda işcilere gıda yardımı vs yapılır genelde patronun çömertliğine baglı

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Aç kalmazsın Zengin olmazsın düzgün çalışır efendi gibi işini yaparsan geçinip gidersin .

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
Cok da iyi Bi yer degil. Sendika var. Genelde mesai cok oluyor. 12 saat calısıyorlar

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Bende etiye gircem dost bakalım
güzel fabrika diyorlar ülkerede

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
668
113
icran varsa almayabilirler artik sirketler banka durumunu da soruşturuyor. tanıdık onu çözecek ise muhtemelen sartlari vs iyidir ülkerde ama her fabrikanın her is yerinin isleyisi suyu buyu farklidir girince yaşayarak öğreneceksin sen de.
buradan konu açtığına göre kesin icralıktır

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
Allah yardimcin olsun.benim 3 arkadaş girdi 2 gün sonra geri kaçtılar.cok titiz biyer herşey kuralla.tuvalete bile kart basıp dakikayla gidiyomussun😀askeri kurallar gecerliymis.
Ve inanılmaz sıcak bı ortam haslaniyomussun yazın bildiğin.allah yardımcın olsun.

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,118
6,459
113
Ben Ülkerde çalışıyorum yan hakları iyi öz gıda iş sendikası var temmuz ayında yeni enfilasyon zammı aldık şimdi yakacak parası yatacak her ay sakız şeker verirler 3 ayda bir çikolata kutusu var 4 lü çalışıyoruz pazar çalışma hafta içi tatil pazar mesaileri iyi veriyor

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
icran varsa almayabilirler artik sirketler banka durumunu da soruşturuyor. tanıdık onu çözecek ise muhtemelen sartlari vs iyidir ülkerde ama her fabrikanın her is yerinin isleyisi suyu buyu farklidir girince yaşayarak öğreneceksin sen de.
Bende o duruma kiziyorum işte eskiden banada bı firma icra muhabbetinden almadılar sinirlendim aw calismadan nasıl biticek bunlar skrm işinizi diyip cikmistim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Allah yardimcin olsun.benim 3 arkadaş girdi 2 gün sonra geri kaçtılar.cok titiz biyer herşey kuralla.tuvalete bile kart basıp dakikayla gidiyomussun😀askeri kurallar gecerliymis.
Ve inanılmaz sıcak bı ortam haslaniyomussun yazın bildiğin.allah yardımcın olsun.
Bro hadi tuvalet dakikası 5 dakkaysa ama ben 10 dakkada sciyorum 😂

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Ben Ülkerde çalışıyorum yan hakları iyi öz gıda iş sendikası var temmuz ayında yeni enfilasyon zammı aldık şimdi yakacak parası yatacak her ay sakız şeker verirler 3 ayda bir çikolata kutusu var 4 lü çalışıyoruz pazar çalışma hafta içi tatil pazar mesaileri iyi veriyor
Bro şimdi tam ne var ulkerde gıda yardımı diyolar 3 ayda bir ikramiye diyorlar doğrumu birde işçi maaslari nekadar bro ?

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,118
6,459
113
Bro şimdi tam ne var ulkerde gıda yardımı diyolar 3 ayda bir ikramiye diyorlar doğrumu
Evet gıda senede bir var bizimkin de ramazan da çok iyi veriyorlar ikramiye var ama ikramiyelerde kesinti oluyor 6 aydan sonra vergi ayı diye brüt çok yüksek gösteriyorlar

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Evet gıda senede bir var bizimkin de ramazan da çok iyi veriyorlar ikramiye var ama ikramiyelerde kesinti oluyor 6 aydan sonra vergi ayı diye brüt çok yüksek gösteriyorlar
Bro şimdi benim icram var ya ikramiye ayında ikramiyedende kesilir icraya demi bide kaç ayda bir ikramiye veriyorlar

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,028
1,764
113
Onu insan kaynaklarınla konuşman lazım sen başladın mı işe
Nasip olursa basliycam bro tanıdık devreye girdi ulkerdeki vardiya amiriyle görüştü yarın beni fabrikaya bekliyor bro bide kaç ayda bir ikramiye veriliyor birde işçi maaşları nekadar ortalama