- 26,735
- 28,424
- 113
2 sene çalıştım ben Ülkerin taşerona gideceksen girme kendi bünyesine giriyorsan çok iyi taşeronda tır arkasında toz yutarsın perişan
1 2 ay takıl anlarsın o tür fabrikalarda işcilere gıda yardımı vs yapılır genelde patronun çömertliğine baglıArkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
İnşallah bakalım bro ikramiyeside varmış sanirm 4 ayda birmi ne zaten icram var bro mecburum çalışmayaAç kalmazsın Zengin olmazsın düzgün çalışır efendi gibi işini yaparsan geçinip gidersin .
Cok da iyi Bi yer degil. Sendika var. Genelde mesai cok oluyor. 12 saat calısıyorlarArkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
Bana zaten mesai lazm bro çünkü icra kesintimde olacakCok da iyi Bi yer degil. Sendika var. Genelde mesai cok oluyor. 12 saat calısıyorlar
Yalnız icra kesintisi sıkıntı olabilir. İcra dosyan ısyerı ne ulasırsa cıkarabılırler. Yildiz holding te sistem oyleBana zaten mesai lazm bro çünkü icra kesintimde olacak
buradan konu açtığına göre kesin icralıktıricran varsa almayabilirler artik sirketler banka durumunu da soruşturuyor. tanıdık onu çözecek ise muhtemelen sartlari vs iyidir ülkerde ama her fabrikanın her is yerinin isleyisi suyu buyu farklidir girince yaşayarak öğreneceksin sen de.
Allah yardimcin olsun.benim 3 arkadaş girdi 2 gün sonra geri kaçtılar.cok titiz biyer herşey kuralla.tuvalete bile kart basıp dakikayla gidiyomussun😀askeri kurallar gecerliymis.Arkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
Ben Ülkerde çalışıyorum yan hakları iyi öz gıda iş sendikası var temmuz ayında yeni enfilasyon zammı aldık şimdi yakacak parası yatacak her ay sakız şeker verirler 3 ayda bir çikolata kutusu var 4 lü çalışıyoruz pazar çalışma hafta içi tatil pazar mesaileri iyi veriyorArkadaşlar bi tanıdık vesilesiyle nasip olursa Ülker fabrikaya girecemde işci olarak çalışan varmı daha önce bu gibi yerlerde olanakları iyimidir fazla mesai gıda yardımı vesayre biseyler diyorlar imkankani varmıs sanırım benim icram var zatende
Bende o duruma kiziyorum işte eskiden banada bı firma icra muhabbetinden almadılar sinirlendim aw calismadan nasıl biticek bunlar skrm işinizi diyip cikmistimicran varsa almayabilirler artik sirketler banka durumunu da soruşturuyor. tanıdık onu çözecek ise muhtemelen sartlari vs iyidir ülkerde ama her fabrikanın her is yerinin isleyisi suyu buyu farklidir girince yaşayarak öğreneceksin sen de.
Bro hadi tuvalet dakikası 5 dakkaysa ama ben 10 dakkada sciyorum 😂Allah yardimcin olsun.benim 3 arkadaş girdi 2 gün sonra geri kaçtılar.cok titiz biyer herşey kuralla.tuvalete bile kart basıp dakikayla gidiyomussun😀askeri kurallar gecerliymis.
Ve inanılmaz sıcak bı ortam haslaniyomussun yazın bildiğin.allah yardımcın olsun.
Bro şimdi tam ne var ulkerde gıda yardımı diyolar 3 ayda bir ikramiye diyorlar doğrumu birde işçi maaslari nekadar bro ?Ben Ülkerde çalışıyorum yan hakları iyi öz gıda iş sendikası var temmuz ayında yeni enfilasyon zammı aldık şimdi yakacak parası yatacak her ay sakız şeker verirler 3 ayda bir çikolata kutusu var 4 lü çalışıyoruz pazar çalışma hafta içi tatil pazar mesaileri iyi veriyor
Dostum ben ülkerde çalışıyorum yalan onlar abartı şehir efsanesi molaya izin veriyorlar abartmadığın sürece yemek molalarına 45 dakikaya kadar izin var 7.3 3.11 11.7 çalışıyoruz bizBro hadi tuvalet dakikası 5 dakkaysa ama ben 10 dakkada sciyorum 😂
Evet gıda senede bir var bizimkin de ramazan da çok iyi veriyorlar ikramiye var ama ikramiyelerde kesinti oluyor 6 aydan sonra vergi ayı diye brüt çok yüksek gösteriyorlarBro şimdi tam ne var ulkerde gıda yardımı diyolar 3 ayda bir ikramiye diyorlar doğrumu
Bro şimdi benim icram var ya ikramiye ayında ikramiyedende kesilir icraya demi bide kaç ayda bir ikramiye veriyorlarEvet gıda senede bir var bizimkin de ramazan da çok iyi veriyorlar ikramiye var ama ikramiyelerde kesinti oluyor 6 aydan sonra vergi ayı diye brüt çok yüksek gösteriyorlar
Onu insan kaynaklarınla konuşman lazım sen başladın mı işeBro şimdi benim icram var ya ikramiye ayında ikramiyedende kesilir icraya demi bide kaç ayda bir ikramiye veriyorlar
27 mi?Bro tahminim 27 bin maaşı vardır gbi geliyor mesaide oluyormuş falan servis falanda varmış
Nasip olursa basliycam bro tanıdık devreye girdi ulkerdeki vardiya amiriyle görüştü yarın beni fabrikaya bekliyor bro bide kaç ayda bir ikramiye veriliyor birde işçi maaşları nekadar ortalamaOnu insan kaynaklarınla konuşman lazım sen başladın mı işe