Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan Galatasaray'da

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Fenerin 10+ maaş verdiği kaç oyuncu var
Kaleci, skriniar, duran, talisca başka var mi

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
462
83
İlkay'da Hakan'da aynı Mesut özil gibi gelirler yatıp para kazanırlar, Uğurcan da birkaç hatalı gol yedikten sonra eleştirilmeye başlanır, işte sizin 33+3 verdiğiniz kalecinizin yediği gollere bakın diye alay edecekler, Muslera Kral senin yerin dolmaz

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Mal yönetim almadı işte hep son güne bırakıyor manu 21 verdi 2 de maaş vermiştir sen 23 ver takıma oyuncuda 3 3.5 maaş ver gelir zaten
Mali. Önde gideni kimsede elestirmez alırsın Günay tecrübeli bu dhaa çocuk ya
Millet şampiyonlar ligi nde falan 16-17 yaşında çocuk oynatıyor ya bizde bu tecrübe diye diye 40 yaşında oynayacaklar
Valla diyroum ya tüm moral sifir daha bir ay maç izleyesim yok
Resmen 3 yıldır soguttular geçen sende aynısı oldu ondan önceki nceki senede aynısı oldu
Valla GS da Ünal Aysal hariç bir tane vizyonlu başkan gelmedi
Şimdiki yönetimi toplasan yeminle Ünal Aysal duruşu bile etmezler
Resmen Lig baslamadna sogudum

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
697
113
Yarın barışı fener çekerse kimse şaşırmasın bu arada 🤣
Zaten onın için gidiyor Ali koç saha dışında bunları düşünüyor bu yüzden şampiyon olamıyor bak bu bjk bile şampşyon olur sergenle Ali koç oldu sürede fb şampiyon ollamaz

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
386
83
Hepsi hikaye gider gelir göstermek için yapılan şişirme rakamlar buna yemin ederim ama kanıtlayamam bu kaleci 36 milyon Euro
Yok fenerden giden yeni bi çocuk 25 milyon Euro hepsi şişirme bak şu fiyata sattık bu fiyata aldık kafası

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
1,972
113
Zaten onın için gidiyor Ali koç saha dışında bunları düşünüyor bu yüzden şampiyon olamıyor bak bu bjk bile şampşyon olur sergenle Ali koç oldu sürede fb şampiyon ollamaz
Abi çok transfer başarı getirmes fener her sene sıfırdan kadro kuruyor
Geçen sene degitianbu sene değiştir ondan önceki sene değiştir
Bu skeilde başarı olmaz istikrar olmalı

Şimdi asensio var İrfan var talisca var nene var Kerem var symansky var hemen hemen hepsi ön taraf bunları yönetip oynatmakta zor

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Fenerim nasıl bir kadro yapacak acaba
Ulan adım gibi eminim
Ali koç kendi yapmak istiyor kadroyu
İçi gidiyor şu an ama el mecbur birini alacak hoca diye

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Olm bu gs taraftarı da harbi şımarık daha ne istiyonuz sanki kulüp kapanıp gidecek bi kaç sene zorlanırsınız transfer yasağıyla zaten bu kadro 3-4 sene kalır elinizde parasını da kazanır şampiyonlar liginden keşke bizim ertuğrul doğan ibnesi de az para harcasa 60 milyon euro kazandı bonservislerden harcadığı 10 yok 19 yaşında çoluk çocuk topladı takıma ben olsam başkan şimdiye 100 milyon euro harcardım transfere

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
697
113
Olm bu gs taraftarı da harbi şımarık daha ne istiyonuz sanki kulüp kapanıp gidecek bi kaç sene zorlanırsınız transfer yasağıyla zaten bu kadro 3-4 sene kalır elinizde parasını da kazanır şampiyonlar liginden keşke bizim ertuğrul doğan ibnesi de az para harcasa 60 milyon euro kazandı bonservislerden harcadığı 10 yok 19 yaşında çoluk çocuk topladı takıma ben olsam başkan şimdiye 100 milyon euro harcardım transfere
Parayla olucak işler değil bak gs saçma şekilde ugurcana 33 Bayıldı

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,226
462
83
Fenerbahçeyi tebrik ederim bir Gs taraftarı olarak, sağlam çalım attılar çok iyi transferler yaptılar, UEFA kupasını bu sene getirir, Süper ligde zaten bu yapılan transferlerden sonra her takıma 4_5 atarlar. GS den çok daha iyi bir kadro kurdular, başarılar dilerim Fenere, GS de Şampiyonlar.liginde 5_6 puan alıp veda eder

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,462
2,334
113
Bjk şampiyon bile olabilir 1 sol kanat 1 stoper 1 sağ bek alırsa Avrupa’sı yok hem gs hem fb bin aveupa var şimdi iyi gidiyorlar ama puan kaybedecekler özelikle gs rotasyona adam almazsa zor biraz
Bjk cok zor işi sanmam. Fb kadro olarak gsnın onune geçti bi tık. Gs rahat olur diyordum ama fikrim değişti