Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan Galatasaray'da

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
Kötü kaleci değil Uğurcan iyi ama 33 milyon nedir resmen transfer kazığı 35 milyona donaruma var
Birde daha 3 milyon bonus var
Trabzonspor, Uğurcan Çakır transferini resmen açıkladı. 29 yaşındaki file bekçisi, 36 milyon Euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer oldu. 36 milyon bro değmez o paraya

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Yöneticiler dışında kimse sevinmiyor bu transfere adamlar tesisleri bastı Twitter'da ağıtlar yakıyorlar. Fatih tekke de istifa edecek diyorlar satıldı diye.
Birşey olmaz. Onlar Fenere bileniyorlar. Maç sonunda oyuncular yendikleri için saha ortasında seviniyor diye hurra sahaya iniyorlar ama Gsden 5 gol yiyince gülüyorlar zaten. Gs bunları 5-1 yendiğinde bu da sırıtıyordu son golden sonra

Fener'e gelseydi ortalığı yıkarlardı esas

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Trabzon Başkanı bu sene şampiyonluk beklentisi yok kulübü kalecisiz bıraktı
Birde ahkam kesiyordu ben olduğum sürece Uğurcan Trabzondan gidemez diye dönek seni

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Biz beşiktaslılar 2 3 yıldır izlıyoruz fb ile gs yazık adamlar 2 kodra cıkartırken sağlam 3 kodra yapıyorlar bız 11 yapamadık ne hale getırdıler besiktaşi uzuluyorum maalesef

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
279
63
Biz beşiktaslılar 2 3 yıldır izlıyoruz fb ile gs yazık adamlar 2 kodra cıkartırken sağlam 3 kodra yapıyorlar bız 11 yapamadık ne hale getırdıler besiktaşi uzuluyorum maalesef
BJK daha beter günler bekliyor bunlar olurken para harcayıp batırdı BJK para kalmadı nasıl toparlayacak

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
Ya devlet başa ya kuzgun leşe..

Allah bu ülke de yaşayan belli seviye insanlara sabır ihsan eylesin zira bu hukuksuzluk ile yaşamak çok zor vesselam

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Birkaç yıl öncesine kadar financial fairplay kuralı olduğundan Fb, Gs bu kadar paralar saçamıyordu. Bu kural kalkınca Beşiktaşla aradaki makas çok açıldı. Bu kural geri gelmezse de çok uzun yıllar boyunca 2 takımlı bir lig izleriz

Size de tüpçü gene başkan olsun onda da bok gibi para var :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Beşiktaşın aldığı Cerny çok iyi oyuncu geçen sene Bizi Kadıköy de tek başına dağıtmıştı
Ayakları çok iyi oyun aklı çok iyi
Grçen sene keşke alsak diyordum iyi transfer yaptı Bjk
Ama yetmez 3 tane daha böyle adam lazım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,031
84,772
113
Para aklıyorlardır ne kazığı
Ulan bunlar var ya yatacak yeri yok şu paralara bak aç maçı izle sıradan bi futbol mahalle maçı daha heyecanlı ne para yiyor ibneler bi de isteksiz oynuyorlar