- 4,046
- 1,771
- 113
Ederson ugurcandan kat kat iyi dost33 milyon Uğurcan Çakır transfer etmek
Yönetim beceriksizliğidir son güne kaldılar Edersonu kaptırınca taraftar korkusu 33 milyona bedel oldu
Günay ile Uğurcan arasında hiçbir fark yok
Ederson ugurcandan kat kat iyi dost33 milyon Uğurcan Çakır transfer etmek
Yönetim beceriksizliğidir son güne kaldılar Edersonu kaptırınca taraftar korkusu 33 milyona bedel oldu
Günay ile Uğurcan arasında hiçbir fark yok
Kötü kaleci değil Uğurcan iyi ama 33 milyon nedir resmen transfer kazığı 35 milyona donaruma varEderson ugurcandan kat kat iyi dost
Trabzonspor, Uğurcan Çakır transferini resmen açıkladı. 29 yaşındaki file bekçisi, 36 milyon Euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer oldu. 36 milyon bro değmez o parayaKötü kaleci değil Uğurcan iyi ama 33 milyon nedir resmen transfer kazığı 35 milyona donaruma var
Birde daha 3 milyon bonus var
Birşey olmaz. Onlar Fenere bileniyorlar. Maç sonunda oyuncular yendikleri için saha ortasında seviniyor diye hurra sahaya iniyorlar ama Gsden 5 gol yiyince gülüyorlar zaten. Gs bunları 5-1 yendiğinde bu da sırıtıyordu son golden sonraYöneticiler dışında kimse sevinmiyor bu transfere adamlar tesisleri bastı Twitter'da ağıtlar yakıyorlar. Fatih tekke de istifa edecek diyorlar satıldı diye.
Bu paraya En baba kaleciler transfer oluyor 😃😃😃Trabzonspor, Uğurcan Çakır transferini resmen açıkladı. 29 yaşındaki file bekçisi, 36 milyon Euroluk bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer oldu. 36 milyon bro değmez o paraya
Çok iyi meziyetleri var. Refleksleri mükemmel ama pasör bir kaleci değil Muslera gibi. Ayağıyla oyunu iyi kuramıyor. Pasör kalecilik konusunda Günay daha iyi hatta Uğurcan'danBu paraya En baba kaleciler transfer oluyor 😃😃😃
Edersonda tam tersi ayakları aşırı iyiÇok iyi meziyetleri var. Refleksleri mükemmel ama pasör bir kaleci değil Muslera gibi. Ayağıyla oyunu iyi kuramıyor. Pasör kalecilik konusunda Günay daha iyi hatta
O komple bir kaleci zaten. 1 saat önce Fenerle görüşmek için İstanbul'a geldi. Maliyeti de aşağı yukarı Uğurcanla aynıEdersonda tam tersi ayakları aşırı iyi
BJK daha beter günler bekliyor bunlar olurken para harcayıp batırdı BJK para kalmadı nasıl toparlayacakBiz beşiktaslılar 2 3 yıldır izlıyoruz fb ile gs yazık adamlar 2 kodra cıkartırken sağlam 3 kodra yapıyorlar bız 11 yapamadık ne hale getırdıler besiktaşi uzuluyorum maalesef
Birkaç yıl öncesine kadar financial fairplay kuralı olduğundan Fb, Gs bu kadar paralar saçamıyordu. Bu kural kalkınca Beşiktaşla aradaki makas çok açıldı. Bu kural geri gelmezse de çok uzun yıllar boyunca 2 takımlı bir lig izlerizBiz beşiktaslılar 2 3 yıldır izlıyoruz fb ile gs yazık adamlar 2 kodra cıkartırken sağlam 3 kodra yapıyorlar bız 11 yapamadık ne hale getırdıler besiktaşi uzuluyorum maalesef
Beşiktaşın aldığı Cerny çok iyi oyuncu geçen sene Bizi Kadıköy de tek başına dağıtmıştıBiz beşiktaslılar 2 3 yıldır izlıyoruz fb ile gs yazık adamlar 2 kodra cıkartırken sağlam 3 kodra yapıyorlar bız 11 yapamadık ne hale getırdıler besiktaşi uzuluyorum maalesef
Uğurcan dünyanın en iyi kalecisi kardeşim zaten :d
[/QUOTE cok komik ya o para verilir mi panik transfer