Sallaiyi çıkar defansa apoyu koy sapbek singo daha iyi olurKadro yapalım
Uğur sallai Davinson Sinigo jakops
Lemina. Hakan torreira
Sane osi Barış
Bence iyi 11
Olabilir doğru ama tandemde apo ağır kalır diye düşünürse hocaSallaiyi çıkar defansa apoyu koy sapbek singo daha iyi olur
Mali. Önde gideni kimsede elestirmez alırsın Günay tecrübeli bu dhaa çocuk yaMal yönetim almadı işte hep son güne bırakıyor manu 21 verdi 2 de maaş vermiştir sen 23 ver takıma oyuncuda 3 3.5 maaş ver gelir zaten
Zaten onın için gidiyor Ali koç saha dışında bunları düşünüyor bu yüzden şampiyon olamıyor bak bu bjk bile şampşyon olur sergenle Ali koç oldu sürede fb şampiyon ollamazYarın barışı fener çekerse kimse şaşırmasın bu arada 🤣
Apo cl liginde yapamaz orda süratli topcu lar atar atar gıder .cok ağır apoOlabilir doğru ama tandemde apo ağır kalır diye düşünürse hoca
Bjk küme düşmezse şükür ederim bem 🤣Zaten onın için gidiyor Ali koç saha dışında bunları düşünüyor bu yüzden şampiyon olamıyor bak bu bjk bile şampşyon olur sergenle Ali koç oldu sürede fb şampiyon ollamaz
40 yaşındaki pepe otomendi yürüyerek maç oynadı adamlar ayağı temiz diye yandakş oyuncular hızlı kapatır onuOlabilir doğru ama tandemde apo ağır kalır diye düşünürse hoca
Yok ya düşmez heraldeBjk küme düşmezse şükür ederim bem 🤣
Pepe canavar ya40 yaşındaki pepe otomendi yürüyerek maç oynadı adamlar ayağı temiz diye yandakş oyuncular hızlı kapatır onu
Abi çok transfer başarı getirmes fener her sene sıfırdan kadro kuruyorZaten onın için gidiyor Ali koç saha dışında bunları düşünüyor bu yüzden şampiyon olamıyor bak bu bjk bile şampşyon olur sergenle Ali koç oldu sürede fb şampiyon ollamaz
Bjk şampiyon bile olabilir 1 sol kanat 1 stoper 1 sağ bek alırsa Avrupa’sı yok hem gs hem fb bin aveupa var şimdi iyi gidiyorlar ama puan kaybedecekler özelikle gs rotasyona adam almazsa zor birazBjk küme düşmezse şükür ederim bem 🤣
Parayla olucak işler değil bak gs saçma şekilde ugurcana 33 BayıldıOlm bu gs taraftarı da harbi şımarık daha ne istiyonuz sanki kulüp kapanıp gidecek bi kaç sene zorlanırsınız transfer yasağıyla zaten bu kadro 3-4 sene kalır elinizde parasını da kazanır şampiyonlar liginden keşke bizim ertuğrul doğan ibnesi de az para harcasa 60 milyon euro kazandı bonservislerden harcadığı 10 yok 19 yaşında çoluk çocuk topladı takıma ben olsam başkan şimdiye 100 milyon euro harcardım transfere
Bjk cok zor işi sanmam. Fb kadro olarak gsnın onune geçti bi tık. Gs rahat olur diyordum ama fikrim değiştiBjk şampiyon bile olabilir 1 sol kanat 1 stoper 1 sağ bek alırsa Avrupa’sı yok hem gs hem fb bin aveupa var şimdi iyi gidiyorlar ama puan kaybedecekler özelikle gs rotasyona adam almazsa zor biraz
Ederson 15e alınsa 10 maaş verilse daha az tepki olurduParayla olucak işler değil bak gs saçma şekilde ugurcana 33 Bayıldı