Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan Galatasaray'da

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Abi bu ederson sevdası nedir aklım almıyor kesinlile 10 milyon Euro maaş verilemez kesinlikle dünyada ilk ona falan da girmez
Ederson oyun kurucu olarak iyi olabir maa ceza sahası kalecilikte kesinlikle çok kötü kötü demiyorum çok kötü keza son bir senedir rezillik
GS alacakkende inşallah olmaz diyordum
Lammels dhaa mantikli
Umarım iyi oynar hepside bu iş işin tadı kaçtı bunlar nasıl trnsferler nasıl paralar akıl makil alır gibi dgeil
Bende anlamıyorum bjk bile 25 verdi gs hadi sponsor dolu forma gelirler stad gelirler zirvede projeler var inşaat alanında fenerdede Ali kıç var kendi sponsor vs bjk nası Orkun’a 25 verdi hiç bi geliri yok

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Lammens de anlamadım Belçika 4 kaleci çağırmış milli takıma o adam yok. Menajer itelemesi gibi
Yok abi ben Belçika ligini izliyorum bir çok kulüp takip eidyordu
Hatta c. Brugge maçını izlemiştim musleredan sonra 5-01 verip alsınlar diyordum baktım meğer herkes biliyromus
O çocukta iş var ama bizim yönetimde sıfır vizyon sıfır
Valla GS yönetimi bu transferlerin bilançosunun hesbaini vermeli net
Sırf bu yuzden istifa etmeli

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,659
1,910
113
Kadro yapalım
Uğur sallai Davinson Sinigo jakops
Lemina. Hakan torreira
Sane osi Barış
Bence iyi 11

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,659
1,910
113
Hatta c. Brugge maçını izlemiştim musleredan sonra 5-01 verip alsınlar diyordum baktım meğer herkes biliyromus
Mili takıma cagrilimamis neden o zaman

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Bende anlamıyorum bjk bile 25 verdi gs hadi sponsor dolu forma gelirler stad gelirler zirvede projeler var inşaat alanında fenerdede Ali kıç var kendi sponsor vs bjk nası Orkun’a 25 verdi hiç bi geliri yok
Benfica bu sne turkiyeden deli para aldı Kerem Orkun falan enterasan işler oluyor umarım yönetimler bari hesaplarinj veriyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
Mal yönetim almadı işte hep son güne bırakıyor manu 21 verdi 2 de maaş vermiştir sen 23 ver takıma oyuncuda 3 3.5 maaş ver gelir zaten

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Benfica bu sne turkiyeden deli para aldı Kerem Orkun falan enterasan işler oluyor umarım yönetimler bari hesaplarinj veriyor
Bulmuştur kara para kank bu paralar öyle forma satışı kombine satışı bilet satışı toparlanacak bi para değil yani zaten kombinelerin çoğu taraftar gruplarına gidiyor indirimli şekilde