- 10,069
- 3,799
- 113
Şimdi şampiyonlar ligindesin gör uğurcanı Liverpool bilmem ne atabilecek mi size gol kurtarış yüzdesi yeter bence iyi transfer finali görebilir gs o kadar diyorumGunay götürürdü dost bu paraya cok yanı
Şimdi şampiyonlar ligindesin gör uğurcanı Liverpool bilmem ne atabilecek mi size gol kurtarış yüzdesi yeter bence iyi transfer finali görebilir gs o kadar diyorumGunay götürürdü dost bu paraya cok yanı
Bende anlamıyorum bjk bile 25 verdi gs hadi sponsor dolu forma gelirler stad gelirler zirvede projeler var inşaat alanında fenerdede Ali kıç var kendi sponsor vs bjk nası Orkun’a 25 verdi hiç bi geliri yokAbi bu ederson sevdası nedir aklım almıyor kesinlile 10 milyon Euro maaş verilemez kesinlikle dünyada ilk ona falan da girmez
Ederson oyun kurucu olarak iyi olabir maa ceza sahası kalecilikte kesinlikle çok kötü kötü demiyorum çok kötü keza son bir senedir rezillik
GS alacakkende inşallah olmaz diyordum
Lammels dhaa mantikli
Umarım iyi oynar hepside bu iş işin tadı kaçtı bunlar nasıl trnsferler nasıl paralar akıl makil alır gibi dgeil
Yok abi ben Belçika ligini izliyorum bir çok kulüp takip eidyorduLammens de anlamadım Belçika 4 kaleci çağırmış milli takıma o adam yok. Menajer itelemesi gibi
Kardeşim sorunda bu dünyada tek 2 kalecimi kaldı ilanı neden bu 2 oyuncuyu alıyon 2 side mantıklı değilUğur Turkiyenin en iyisidir tsli diye adamı asagilamayin.ederson 10 maaş yerine 30 bonservis 3 maaş ben de uğurlu alirdim
Mili takıma cagrilimamis neden o zamanYok abi ben Belçika ligini izliyorum bir çok kulüp takip eidyordu
Hatta c. Brugge maçını izlemiştim musleredan sonra 5-01 verip alsınlar diyordum baktım meğer herkes biliyromus
O çocukta iş var ama bizim yönetimde sıfır vizyon sıfır
Valla GS yönetimi bu transferlerin bilançosunun hesbaini vermeli net
Sırf bu yuzden istifa etmeli
Barışı çık ordan bugün açıklanır arabistana gitti sayılırKadro yapalım
Uğur sallai Davinson Sinigo jakops
Lemina. Hakan torreira
Sane osi Barış
Bence iyi 11
Doğru eleştiri bu mesela oli kalecisi vardı ama onlar da en az 30 isterdiKardeşim sorunda bu dünyada tek 2 kalecimi kaldı ilanı neden bu 2 oyuncuyu alıyon 2 side mantıklı değil
Kank kadroya baksan anlayacan gsde Türk kalmadı mecbur alacakKardeşim sorunda bu dünyada tek 2 kalecimi kaldı ilanı neden bu 2 oyuncuyu alıyon 2 side mantıklı değil
Zani gitmezdi Barış gitseydiBarışı çık ordan bugün açıklanır arabistana gitti sayılır
Benfica bu sne turkiyeden deli para aldı Kerem Orkun falan enterasan işler oluyor umarım yönetimler bari hesaplarinj veriyorBende anlamıyorum bjk bile 25 verdi gs hadi sponsor dolu forma gelirler stad gelirler zirvede projeler var inşaat alanında fenerdede Ali kıç var kendi sponsor vs bjk nası Orkun’a 25 verdi hiç bi geliri yok
Mal yönetim almadı işte hep son güne bırakıyor manu 21 verdi 2 de maaş vermiştir sen 23 ver takıma oyuncuda 3 3.5 maaş ver gelir zatenYok abi ben Belçika ligini izliyorum bir çok kulüp takip eidyordu
Hatta c. Brugge maçını izlemiştim musleredan sonra 5-01 verip alsınlar diyordum baktım meğer herkes biliyromus
O çocukta iş var ama bizim yönetimde sıfır vizyon sıfır
Valla GS yönetimi bu transferlerin bilançosunun hesbaini vermeli net
Sırf bu yuzden istifa etmeli
O kadarını bilmiyorum GS yi bakmaktan hele şu Uğurcan i görünce moral sıfır oldu lammels mancester almadi mi?Mili takıma cagrilimamis neden o zaman
Şampiyonlar ligi 40 kağıtBenfica bu sne turkiyeden deli para aldı Kerem Orkun falan enterasan işler oluyor umarım yönetimler bari hesaplarinj veriyor
Barış eski etkiyi vermez artık adamın psikoloji gitti artık rolantide oynar o artıkZani gitmezdi Barış gitseydi
AlmadıO kadarını bilmiyorum GS yi bakmaktan hele şu Uğurcan i görünce moral sıfır oldu lammels mancester almadi mi?
Bulmuştur kara para kank bu paralar öyle forma satışı kombine satışı bilet satışı toparlanacak bi para değil yani zaten kombinelerin çoğu taraftar gruplarına gidiyor indirimli şekildeBenfica bu sne turkiyeden deli para aldı Kerem Orkun falan enterasan işler oluyor umarım yönetimler bari hesaplarinj veriyor
Harbiden ha yönetimin halt yemesi yüzünden denize düşen yılana sarılır misali buna sarıldıkMal yönetim almadı işte hep son güne bırakıyor manu 21 verdi 2 de maaş vermiştir sen 23 ver takıma oyuncuda 3 3.5 maaş ver gelir zaten
Bir gole bakar liverpoola 1 gol atsin herşey unutulurBarış eski etkiyi vermez artık adamın psikoloji gitti artık rolantide oynar o artık
Yarın barışı fener çekerse kimse şaşırmasın bu arada 🤣Bir gole bakar liverpoola 1 gol atsin herşey unutulur