- 4,601
- 1,591
- 113
senin yedi,gin belli zaten bugüne kadar yemişisnBiz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣
senin yedi,gin belli zaten bugüne kadar yemişisnBiz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣
Çok teşekkür ederim ben 20 sene okul okurken bu arkadaş büyük ihtimal bonus kovaliyordu emegimin hakkını aramak sucmu ya sucmu?Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya
Olayı siyasi boyuta taşımaya hiç gerek yok islami yaklaşan herkes hata yapıyor abiBiz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣
Şssssss kestane balı Medine hurması ve yulafi unutma🤣Biz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣
sen benı anlamadında neyse herkez istedigini yapmakta özgür ama 125 bın maaş alıyoz deyıp dısardakı adam 3000 eoru olıyomusta benım sukur demem ona yoksa tabı hakkı olanı alsın bı asgarı ucretlıden duydunmu yetmıyo yetmıyo yetmıyosa o adama yetmıyo bunun neyıne yetmıyo senın benım hakkımıda bunlar gıbıler yıyo ustune ağlamaya geldımı bası cekıyolar benım kızdıgım nokta bu herneyse ya gece gecepuahahahaha zaten şükkür etttirile ettirile bu haldeyiz siz süküre devam edin.hepsi din allah kitap der cocukları baska ülkede okur yılbası noel kutlar admin 2 dkya kitler bu konuyu
Memurluğunu almanyada yapamıyormusunDostum yalan borcumu varistersen özelden yazda vizemi atayım ahaha
Başımıza ne geldiyse bu siyasal islam bokuna geldi zatenOlayı siyasi boyuta taşımaya hiç gerek yok islami yaklaşan herkes hata yapıyor abi
Adam dinsiz ama yardımsever nabak asıp öldürelimm mi mesela ? Yazık
Ben sadece emegimin hakkını alamıyorum ben 20 sene okul okudum yüksek lisans yaptım ama bir temizlikciyle aynı maaşı alıyorum ? Sorun ne peki söylesene hayatımı daha iyi idame ettiemek istememmiMustafa Kemal Türk milletiyle ilk firsaatta memleketten gidin diye vatani kurtarmadi
şartlar ne olursa olsun vatandan ayrılmamak lazim kaldiki senin durumun milletin ortalamasinin uzerinde ama yinede kendi tercihin saygi duymak lazim
bu bizi ilgilnedirmiyo ama konu açıp insanları salak zannedip ben gidiyorum gereide kalanalar sabır diliyoru diye daşşak geçmeBen sadece emegimin hakkını alamıyorum ben 20 sene okul okudum yüksek lisans yaptım ama bir temizlikciyle aynı maaşı alıyorum ? Sorun ne peki söylesene hayatımı daha iyi idame ettiemek istememmi
Dostum ben univerrsite okurkenn bulasikhanese calisiyorumsen benı anlamadında neyse herkez istedigini yapmakta özgür ama 125 bın maaş alıyoz deyıp dısardakı adam 3000 eoru olıyomusta benım sukur demem ona yoksa tabı hakkı olanı alsın bı asgarı ucretlıden duydunmu yetmıyo yetmıyo yetmıyosa o adama yetmıyo bunun neyıne yetmıyo senın benım hakkımıda bunlar gıbıler yıyo ustune ağlamaya geldımı bası cekıyolar benım kızdıgım nokta bu herneyse ya gece gece
Dostum ben univerrsite okurken bulasikhanede milletin tabağını yikiyordum okusaydin sende ? Kpssden 89 puan alıp Atansaydin önünü tutanmi vardisen benı anlamadında neyse herkez istedigini yapmakta özgür ama 125 bın maaş alıyoz deyıp dısardakı adam 3000 eoru olıyomusta benım sukur demem ona yoksa tabı hakkı olanı alsın bı asgarı ucretlıden duydunmu yetmıyo yetmıyo yetmıyosa o adama yetmıyo bunun neyıne yetmıyo senın benım hakkımıda bunlar gıbıler yıyo ustune ağlamaya geldımı bası cekıyolar benım kızdıgım nokta bu herneyse ya gece gece
Güle güle kardeşim 🖐🖐Evet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
muslumansan anlarsın dostum ha yok ben yagudı hırıstıyanım allahsızım dıyosan soyledıgıme takılma ıstersen kutuplara git çokda komodo ejderımdeBak bu davarlar gibilerininde etinden sütünden faydalanır başımızdaki😂😂
Siz öğretmen çift degilmisiniz birkere daha gidiyorum diye konu açmıştın sankiDostum ben univerrsite okurkenn bulasikhanese calisiyorum
Dostum ben univerrsite okurken bulasikhanede milletin tabağını yikiyordum okusaydin sende ? Kpssden 89 puan alıp Atansaydin önünü tutanmi vardi