- 2,033
- 1,914
- 113
Ben kimsenin kalbini kırmadım burdaYolun açık olsun demek çok mu zor reis?
Ben kimsenin kalbini kırmadım burdaYolun açık olsun demek çok mu zor reis?
Yarası vardırYolun açık olsun demek çok mu zor reis?
kardeşin degilim nerden çıkardın ama düzgün yaz insanları tiye alaır dalga geçer gibi sabır diliyorum diyeKardeşim derdin ne![]()
Sen onu bunu geç bizde kurtuluyoruz 2000 Euro para ayarla gemiyle Fransa'ya kacicaz 😂Yolun açık olsun demek çok mu zor reis?
Geride kalanlara sabırlar dilemek gitmeden klasik tipik cimri gurbetçi lafları bunlar aman kral aman🤣🤣Evet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
Afganlar kaçırır bizi awSen onu bunu geç bizde kurtuluyoruz 2000bin Euro para ayarla gemiyle Fransa'ya kacicaz 😂
haline şükret kardes evıne 22000 girmeyen ne evler var sen 125 bın para dıyosun asgarı ucretlının 1 yıllık maası daha bide memutıyetı beğenmıyon konu acmıssın yazık gunah halıne sukredeceğine daha doyumsuz gıbı üstündekılerle kıyaslıyosun kendını bı laf var elın yoksa kolun olmayana bak bı kolun yoksa ıkı kolu olmayana bak şükür halıme şükür allahım cok verıp azdırma yarabbı aminnnEşimle ilk evlendigimdede gitme imkanım vardı 15 yıl sabrettim dayandım ama olmuyor 125bin lira maaş alıyoruz iki memur 3000 Euro etmiyor ? En kötü araba 5bin Euro oda hurda Tofaş Şahin daha bana ne anlatıyorsun kardesm
Sabır dilemesinde absurt bisi yok senin kuyruk acın varsa onu dile getir 🤣kardeşin degilim nerden çıkardın ama düzgün yaz insanları tiye alaır dalga geçer gibi sabır diliyorum diye
Birader cezaevinde bizde Almanya’ya geçmeyiTşk ederim sizin icinde en iyisi olsun umarim
ne kuyruk acım olcak sıgırSabır dilemesinde absurt bisi yok senin kuyruk acın varsa onu dile getir 🤣
Orasını bilemem adam sabır dilemiş küfür etmemiş davarne kuyruk acım olcak sıgır
puahahahaha zaten şükkür etttirile ettirile bu haldeyiz siz süküre devam edin.hepsi din allah kitap der cocukları baska ülkede okur yılbası noel kutlar admin 2 dkya kitler bu konuyuhaline şükret kardes evıne 22000 girmeyen ne evler var sen 125 bın para dıyosun asgarı ucretlının 1 yıllık maası daha bide memutıyetı beğenmıyon konu acmıssın yazık gunah halıne sukredeceğine daha doyumsuz gıbı üstündekılerle kıyaslıyosun kendını bı laf var elın yoksa kolun olmayana bak bı kolun yoksa ıkı kolu olmayana bak şükür halıme şükür allahım cok verıp azdırma yarabbı aminnn
Sen parayı hazırla iki arkadaşım yakın zamanda gidip iltica bile ettirdiler, ya herro ya merro böyle şokla falan olacak işler değilAfganlar kaçırır bizi aw
sen avukatımısnz adamın zıpladın peki adama salladım sana ne giridOrasını bilemem adam sabır dilemiş küfür etmemiş davar![]()
Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu yahaline şükret kardes evıne 22000 girmeyen ne evler var sen 125 bın para dıyosun asgarı ucretlının 1 yıllık maası daha bide memutıyetı beğenmıyon konu acmıssın yazık gunah halıne sukredeceğine daha doyumsuz gıbı üstündekılerle kıyaslıyosun kendını bı laf var elın yoksa kolun olmayana bak bı kolun yoksa ıkı kolu olmayana bak şükür halıme şükür allahım cok verıp azdırma yarabbı aminnn
Ula parayı hazırlasam gider bonanza oynarsın sen fkdlglslfnslSen parayı hazırla iki arkadaşım yakın zamanda gidip iltica bile ettirdiler, ya herro ya merro böyle şokla falan olacak işler değil
Biz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya
sen avukatımısnz adamın zıpladın peki adama salladım sana ne girid
Bak bu davarlar gibilerininde etinden sütünden faydalanır başımızdaki😂😂Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya