http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'den Taşınıyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,305
2,563
113
Evet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
Geride kalanlara sabırlar dilemek gitmeden klasik tipik cimri gurbetçi lafları bunlar aman kral aman🤣🤣

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,406
8,105
113
Eşimle ilk evlendigimdede gitme imkanım vardı 15 yıl sabrettim dayandım ama olmuyor 125bin lira maaş alıyoruz iki memur 3000 Euro etmiyor ? En kötü araba 5bin Euro oda hurda Tofaş Şahin daha bana ne anlatıyorsun kardesm
haline şükret kardes evıne 22000 girmeyen ne evler var sen 125 bın para dıyosun asgarı ucretlının 1 yıllık maası daha bide memutıyetı beğenmıyon konu acmıssın yazık gunah halıne sukredeceğine daha doyumsuz gıbı üstündekılerle kıyaslıyosun kendını bı laf var elın yoksa kolun olmayana bak bı kolun yoksa ıkı kolu olmayana bak şükür halıme şükür allahım cok verıp azdırma yarabbı aminnn

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Bunca zaman nie durdun kral manyak misiniz.
Euro ile kumar oynamicaksan basarilar diliyorum.

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Hayirli olsun dost. Gidecegin sehirde onemli Almanyada çok fazla mülteci var(Suriyeli, Afgan) çocuk açısından bakarsan cok bir farki olmayacak. Ama genel açıdan bakarsan cok dogru bir karar.
Bu arada 5 bin euroya orda 2010 model ford fiesta tarzi arabalar falan bulursun tofas yazmistin galiba😅

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,897
7,685
113
haline şükret kardes evıne 22000 girmeyen ne evler var sen 125 bın para dıyosun asgarı ucretlının 1 yıllık maası daha bide memutıyetı beğenmıyon konu acmıssın yazık gunah halıne sukredeceğine daha doyumsuz gıbı üstündekılerle kıyaslıyosun kendını bı laf var elın yoksa kolun olmayana bak bı kolun yoksa ıkı kolu olmayana bak şükür halıme şükür allahım cok verıp azdırma yarabbı aminnn
puahahahaha zaten şükkür etttirile ettirile bu haldeyiz siz süküre devam edin.hepsi din allah kitap der cocukları baska ülkede okur yılbası noel kutlar admin 2 dkya kitler bu konuyu

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,473
16,520
113
Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,948
1,958
113
Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya
Biz halimize şükredelim yaw başımızdaki manda yoğurdu yesin her sabah 🤣

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,948
1,958
113
sen avukatımısnz adamın zıpladın peki adama salladım sana ne girid
Bak bu davarlar gibilerininde etinden sütünden faydalanır başımızdaki😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...