Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye'den Taşınıyorum 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Neden hep şükür demek zorunda hissediyor biz Türk insanı abicim daha iyisini istemek suçmu ? Hemen elin yoksa kolu olmayanlara bak diyip geçmek nedir bırak daha iyi koşulda yaşamaya tahsili imkanı durumu olan yaşasın işte tertemiz lütfen yapmayın şunu ya
Çok teşekkür ederim ben 20 sene okul okurken bu arkadaş büyük ihtimal bonus kovaliyordu emegimin hakkını aramak sucmu ya sucmu?

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,676
1,921
113
Kendi ulkenizi asagilamayi birakin. Dubaiye falan gideceksen ama almanlar da aç

Hsynrs06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
282
83
Mustafa Kemal Türk milletiyle ilk firsaatta memleketten gidin diye vatani kurtarmadi
şartlar ne olursa olsun vatandan ayrılmamak lazim kaldiki senin durumun milletin ortalamasinin uzerinde ama yinede kendi tercihin saygi duymak lazim

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
puahahahaha zaten şükkür etttirile ettirile bu haldeyiz siz süküre devam edin.hepsi din allah kitap der cocukları baska ülkede okur yılbası noel kutlar admin 2 dkya kitler bu konuyu
sen benı anlamadında neyse herkez istedigini yapmakta özgür ama 125 bın maaş alıyoz deyıp dısardakı adam 3000 eoru olıyomusta benım sukur demem ona yoksa tabı hakkı olanı alsın bı asgarı ucretlıden duydunmu yetmıyo yetmıyo yetmıyosa o adama yetmıyo bunun neyıne yetmıyo senın benım hakkımıda bunlar gıbıler yıyo ustune ağlamaya geldımı bası cekıyolar benım kızdıgım nokta bu herneyse ya gece gece

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Mustafa Kemal Türk milletiyle ilk firsaatta memleketten gidin diye vatani kurtarmadi
şartlar ne olursa olsun vatandan ayrılmamak lazim kaldiki senin durumun milletin ortalamasinin uzerinde ama yinede kendi tercihin saygi duymak lazim
Ben sadece emegimin hakkını alamıyorum ben 20 sene okul okudum yüksek lisans yaptım ama bir temizlikciyle aynı maaşı alıyorum ? Sorun ne peki söylesene hayatımı daha iyi idame ettiemek istememmi

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,344
7,361
113
Babacım herkesin çarşısı pazar olsun

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
sorsan ıkı cocugu özelde evıne temızlıkcı vs herboku tam tıkırındaa ona yılda bı ev alacak para kalmıyo dıye yetmıyo dıyo yoksa boğazı 125le doymuyosa zaten o adam doymaz

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
sorsan ıkı cocugu özelde evıne temızlıkcı vs herboku tam tıkırındaa ona yılda bı ev alacak para kalmıyo dıye yetmıyo dıyo yoksa boğazı 125le doymuyosa zaten o adam doymaz

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,602
1,591
113
Ben sadece emegimin hakkını alamıyorum ben 20 sene okul okudum yüksek lisans yaptım ama bir temizlikciyle aynı maaşı alıyorum ? Sorun ne peki söylesene hayatımı daha iyi idame ettiemek istememmi
bu bizi ilgilnedirmiyo ama konu açıp insanları salak zannedip ben gidiyorum gereide kalanalar sabır diliyoru diye daşşak geçme

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
sen benı anlamadında neyse herkez istedigini yapmakta özgür ama 125 bın maaş alıyoz deyıp dısardakı adam 3000 eoru olıyomusta benım sukur demem ona yoksa tabı hakkı olanı alsın bı asgarı ucretlıden duydunmu yetmıyo yetmıyo yetmıyosa o adama yetmıyo bunun neyıne yetmıyo senın benım hakkımıda bunlar gıbıler yıyo ustune ağlamaya geldımı bası cekıyolar benım kızdıgım nokta bu herneyse ya gece gece
Dostum ben univerrsite okurkenn bulasikhanese calisiyorum
Dostum ben univerrsite okurken bulasikhanede milletin tabağını yikiyordum okusaydin sende ? Kpssden 89 puan alıp Atansaydin önünü tutanmi vardi

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,767
1,303
113
Evet beyler 15 yıllık devlet memuriyetinde. İstifa edip Almanya'ya taşınıyorum umarım iyi Karar vermişimdir .. bakıp görcez ne olacağını. Aslına bakarsanız eşim ve ben devlet memuru olarak Türkiye'de çok güzel gelirimiz vardı ama hem oglumuzun geleceğini düşünmek hemde enflasyon ve sokakda x kişisine bicaklanmadan ulkeyi terk ediyoruz ( eşim alman çifte vatandaş) geride kalanlara sabırlar diliyoruz
Güle güle kardeşim 🖐🖐

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
8,097
113
Bak bu davarlar gibilerininde etinden sütünden faydalanır başımızdaki😂😂
muslumansan anlarsın dostum ha yok ben yagudı hırıstıyanım allahsızım dıyosan soyledıgıme takılma ıstersen kutuplara git çokda komodo ejderımde

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Benim maaşıma laf eden ilk okul mezunları ha kucumsemiyorum okusaydinizya ? Ben babam yoktu annem temizlik işlerinde çalışıp bizi okuttu ? Ben lise 3 den beri çeşitli işlerde çalıştım üniversitede bulasikhanede çalıştım okulumu dereceyle bitirdim 89 puan alıp atandım sizde yapsaydiniz ben bukadar şeyi yapıp asgari ucretlemi geçincektim ya siz çok akillisiniz yada ben gerizekaliyim yillarimi heba ettim ya. )

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Dostum ben univerrsite okurkenn bulasikhanese calisiyorum

Dostum ben univerrsite okurken bulasikhanede milletin tabağını yikiyordum okusaydin sende ? Kpssden 89 puan alıp Atansaydin önünü tutanmi vardi
Siz öğretmen çift degilmisiniz birkere daha gidiyorum diye konu açmıştın sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...