Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye-İspanya Maçı Görüşleriniz

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,369
2,415
113
bitmezmi yani imkansizmi kardeş 2 1 İspanya önce olur birpenalti olur 2 2 olur omkansiz diye birşey yoktur ispanya favori olabilir bizim takimda boru değil
%2 ihtimal verdim reis ihtimal yok demedim. Bardağa dolu tarafından bakıyorsun kumar oynuyorsan şu şekilde bakmalısın. Bizim takım boru değil ama karşıdaki de ispanya

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,369
2,415
113
kardeş senin futboldan anlamadigin belli akşam veya yarın gel buraya yorum yAp tekrar maç bitsin hatta bizim yenme ihtimalimiz bile var
Sen benim futbol bilgimi sorgulayamazsın dost bende senin futbol bilgini sorgulayamam. Yorumlara dikkat edelim. Milli duygularla yorum yaptığını düşünüyorum sadece

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,626
4,487
113
%2 ihtimal verdim reis ihtimal yok demedim. Bardağa dolu tarafından bakıyorsun kumar oynuyorsan şu şekilde bakmalısın. Bizim takım boru değil ama karşıdaki de ispanya
kim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,369
2,415
113
kim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler
Tam da düşündüğüm gibi milli duygularla yorum yapıyorsun ben sizden analiz istemiştim. Yüreğini ortaya koyarak kazanamayacağın maçlar vardır elbette yanlış düşünüyorsun.