Bu dediğin bahse 6 oran çıkıyorsa denemek lazımskor oynama yamal golü ile serbest vuruşta top baraja çarpar kombinle cascadelerde en az 6 oran alırsın yatır bekle hiç belli olmaz
Bu dediğin bahse 6 oran çıkıyorsa denemek lazımskor oynama yamal golü ile serbest vuruşta top baraja çarpar kombinle cascadelerde en az 6 oran alırsın yatır bekle hiç belli olmaz
Uğurcan hiç güven vermiyor. İlk Trabzon’dan aldığımız gün de dedim bunu mu aldınız ala ala diye1-2 1-3
ispanya deplasmanındaOrda derken?
Rövanş olmuyor ki gruplarda. Dur şimdi bildiğimi unutturdun bana. Yok rövanş olmuyor dost bildiğimispanya deplasmanında
1-2Dostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
Yokmaç skoru 2 2 berabere biter değerlendirin
ney yok
Mario 100 oran var skor için 10 tl ye 1-2 denenir king 50 lira atıpYenilsekde farkli olacagini dusunmuyorum bence skor oynancak bir mac degil
%2ney yok
bitmezmi yani imkansizmi kardeş 2 1 İspanya önce olur birpenalti olur 2 2 olur omkansiz diye birşey yoktur ispanya favori olabilir bizim takimda boru değil
Mario kullandığım site değil ki dost üyeliğim var amaMario 100 oran var skor için 10 tl ye 1-2 denenir king 50 lira atıp
kardeş senin futboldan anlamadigin belli akşam veya yarın gel buraya yorum yAp tekrar maç bitsin hatta bizim yenme ihtimalimiz bile var
%2 ihtimal verdim reis ihtimal yok demedim. Bardağa dolu tarafından bakıyorsun kumar oynuyorsan şu şekilde bakmalısın. Bizim takım boru değil ama karşıdaki de ispanyabitmezmi yani imkansizmi kardeş 2 1 İspanya önce olur birpenalti olur 2 2 olur omkansiz diye birşey yoktur ispanya favori olabilir bizim takimda boru değil
Sen benim futbol bilgimi sorgulayamazsın dost bende senin futbol bilgini sorgulayamam. Yorumlara dikkat edelim. Milli duygularla yorum yaptığını düşünüyorum sadecekardeş senin futboldan anlamadigin belli akşam veya yarın gel buraya yorum yAp tekrar maç bitsin hatta bizim yenme ihtimalimiz bile var
kim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler%2 ihtimal verdim reis ihtimal yok demedim. Bardağa dolu tarafından bakıyorsun kumar oynuyorsan şu şekilde bakmalısın. Bizim takım boru değil ama karşıdaki de ispanya
Tam da düşündüğüm gibi milli duygularla yorum yapıyorsun ben sizden analiz istemiştim. Yüreğini ortaya koyarak kazanamayacağın maçlar vardır elbette yanlış düşünüyorsun.kim olursa olsun yuregini sahaya koyarsan yenemeyecegin takım yoktur yeterki adam gibi oynasınlar kaybediyorlarsa da kaybetsinler
3'ün 1'i düşünüyorum ben deDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum