http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye-İspanya Maçı Görüşleriniz

Denniss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
347
226
43
İspanya s.ki t.şşa ayıra ayıra ter dökmeden 50 dk da 6 tane attılar isteseler bu rezalet savunma isteksiz 2 lig futbolcuarı gibi oynayan takım 15 tane atarlardı maçı izlerken miğdem bulandı savunma yok. oyun kurma yok kaleci desen aynı stoper santraforluk yapıyor defans sürekli olarak açıkta yazık...

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,729
1,789
113
Neresi normal ya bi takımın taktiği olur ne hücum yaptı ne savunma Bulgaristan yemedi bu kadar aq
Adamlar 1 numara direnemedik kardeşim yapılacak birşey yok Bulgaristan maçıyla kıyaslama bize karşı agresif oynadılar

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
716
113
Türkiye de 6 yedik orda 10 yemeyiz umarım

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,651
9,409
113
Adamlar 1 numara direnemedik kardeşim yapılacak birşey yok Bulgaristan maçıyla kıyaslama bize karşı agresif oynadılar
Agrasif mi oynadılar dostum adamlar agresif oynasa 8-9-10 olurdu öyle söyleyeyim hiç kasmadı lavıklar

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,406
2,508
113
62den sonra saldı yoksa 10luk olurduk

burakkarub

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
56
18

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
402
104
43
Oynayacakları topa foul bile yapmıyorlardı

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,895
2,167
113
benim hala milli takımdan ümidim var belki bu mağlubiyet genç arkadaşlara ders olmuştur fazlasıyla şımarmışlardı grupta en iyi ikinci olma ihtimalimiz hayli yüksek onun için destek olmak zorundayız