Yenilsekde farkli olacagini dusunmuyorum bence skor oynancak bir mac degilDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum
Milli duygularından öyle düşünüyorsun dost. İspanyaya süpriz yapacak çok takım var turnuvada. Türkiye’den daha çok süpriz yapma ihtimalleriİspanya süpriz yapacak tek takım türkiye ben umutluyum 0 bitebilir
Yani 1-3 1-4 kararsızım bende. 1-4ün ihtimali daha fazla gibi Galatasaraylıyım ama uğurcana güvenmiyorum hiç1 3 bitebilir
1 3 gibi duruyor knk çok risk etmezler bnceYani 1-3 1-4 kararsızım bende. 1-4ün ihtimali daha fazla gibi Galatasaraylıyım ama uğurcana güvenmiyorum hiç
Aslında idda oynarken duygusal olmam dost, son benfica maçında benfica ya vermiştim süpriz derken grupta süpriz yapacak tek takım türkiye dediğin gibi süpriz yapacak takım çokMilli duygularından öyle düşünüyorsun dost. İspanyaya süpriz yapacak çok takım var turnuvada. Türkiye’den daha çok süpriz yapma ihtimalleri
Ben ilk yarıdan 3 atarlar ikinci yarı rolantiye alıp 1 gol daha atarlar diye düşünüyorum1 3 gibi duruyor knk çok risk etmezler bnce
Fazla iyimsersin dostumMaç skor 2.2 hatta 3.2 de olabilir
Görürsün dost akşamFazla iyimsersin dostum
İnşallah 3-2 kazanırız dostum ama bana ihtimalini soracak olursan %5 falan. Milli duygularla söylediğiniz görüşleri merak etmedim dostum gerçekçi analiz yaparak görüşlerinizi söyleyin. Tabiki bu maç herşey olabilir amaGörürsün dost akşam
Yani bu tarz analizler oluşmuş düşüncelerinizi merak ediyorum zaten teşekkürler. Bana sorarsanız eren elmalıyla abdulkerimin performansı çok önemli bugün.Top oynayacak mıyız? Yoksa sadece savunma mi? Burası çok önemli. Topla oynama %70 İspanya olursa 0-1 0-2 biter. Topla oynar, kora kor yenmek için ugrasirsak 1-3 2-3 biter. Müneccim bile tahmin edemez bu maçın skorunu. Geçen Hırvatlar bile faroe'ye 1 gol zorla attı. Milli duygularla oynanan maçlarda her sonuç çıkabiliyor. Ben 1-2 ya da 1-1 gibi biter diye düşünüyorum
BerabereDostlar maç skoru sizce ne olur skora atayım ufak bişeyler diyorum. Ben 1-4 düşünüyorum