Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Türkiye-İspanya Maçı Görüşleriniz

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,429
5,859
113
Milli duygularından öyle düşünüyorsun dost. İspanyaya süpriz yapacak çok takım var turnuvada. Türkiye’den daha çok süpriz yapma ihtimalleri
Aslında idda oynarken duygusal olmam dost, son benfica maçında benfica ya vermiştim süpriz derken grupta süpriz yapacak tek takım türkiye dediğin gibi süpriz yapacak takım çok

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
1,128
113
1.55’ten İspanya’ya oynayayım, gelirse para kazanırım gelmezse Türkiye puan kazanır mutlu olurum diye plan yapan kardeşim… 🇹🇷

I SEE YOU! 👁

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,519
1,817
113
Top oynayacak mıyız? Yoksa sadece savunma mi? Burası çok önemli. Topla oynama %70 İspanya olursa 0-1 0-2 biter. Topla oynar, kora kor yenmek için ugrasirsak 1-3 2-3 biter. Müneccim bile tahmin edemez bu maçın skorunu. Geçen Hırvatlar bile faroe'ye 1 gol zorla attı. Milli duygularla oynanan maçlarda her sonuç çıkabiliyor. Ben 1-2 ya da 1-1 gibi biter diye düşünüyorum

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,313
2,379
113
Top oynayacak mıyız? Yoksa sadece savunma mi? Burası çok önemli. Topla oynama %70 İspanya olursa 0-1 0-2 biter. Topla oynar, kora kor yenmek için ugrasirsak 1-3 2-3 biter. Müneccim bile tahmin edemez bu maçın skorunu. Geçen Hırvatlar bile faroe'ye 1 gol zorla attı. Milli duygularla oynanan maçlarda her sonuç çıkabiliyor. Ben 1-2 ya da 1-1 gibi biter diye düşünüyorum
Yani bu tarz analizler oluşmuş düşüncelerinizi merak ediyorum zaten teşekkürler. Bana sorarsanız eren elmalıyla abdulkerimin performansı çok önemli bugün.