- 3,354
- 4,121
- 113
su uyur dusman uyumaz unutmametin abi inandım he
su uyur dusman uyumaz unutmametin abi inandım he
Şu kiramı halledim hafta içi doktora gidicem başka çare kalmadı yoksa yuvam yıkılcakbende dipteyim kimse yardim etmiyor malesef vefa istanbulda bir semt adıdır net.
umarım uzun vadeli kazanır düşmez abi adamO deilde nedense yakın zamanda fikiyuda bizim takildigimiz roll ve bonus konularinda göreceğiz gibime geliyor 😁
cekım beklıyor lıste yapıyor suanbalkonda 1 sigara iciyim fiko bizi unuttu
Kral ben gördügümü söylüyorum be bu dediklerimden hiç bişey almadım sadece olanı söyledim ama hayatbikumar zamanında cok yanlış adamlara dagıttı şimdi ortalıkta yoklar bi bardak su vermezler onlar biliyo kendiniAma şimdi noeacape dipde ne paralar dagıttı burda ux beş aya kadar adam mahf durumda hergun konusuyoruz daha demin konuştuk kim yardım edıyor şimdi kimse
Sübhaneke dinimiz amin 😂😂cekım beklıyor lıste yapıyor suan
son bini biliyonAt bı bin TL kaldıralım seni dost böyle olmuyor![]()
Sen farukbeyin yaptığı dağıtımı bilmiyorsun galiba benim bildiğim en tasskli dağıtımı o yaptı.bende yaptım onunkinden fazladır ama o tekte çıkarttı vurdu masaya.dur bulursam atayım burayaSaglam dagıtım yapan arkadaşlar noescape hayatbikumar dost mulayim bu arkadaşlar güzel dagıtımlar yaptı
Yok 3 senedir burdayım senide gördüm kral sende yapıyosun gerekeniSen yenisin galiba dost forumda![]()
@Hayat1kumar serdar abi valla kızma kardeşinim adqm burda haklı. Tabi o an alışverısın vardır ama pokerde kqsanıp 2 3 k attın yamyamlar vardınbak salıhıde tokatladılqr ama sende bilemesinkiKral ben gördügümü söylüyorum be bu dediklerimden hiç bişey almadım sadece olanı söyledim ama hayatbikumar zamanında cok yanlış adamlara dagıttı şimdi ortalıkta yoklar bi bardak su vermezler onlar biliyo kendini
Hem kumarbazin sonu aynı kardeş kazandigin parayı harcamaz veya değerlendirmezsen mutlaka geri gidecektir hee şansı devam eder belkide 20m görür ama sonu yine kocaman bı sıfır olacak.eger bı ev bı araba falan almazsa gider o paraumarım uzun vadeli kazanır düşmez abi adam
Yok est dost o anlamda demedim ben yeni gördüm senide ondan sordumYok 3 senedir burdayım senide gördüm kral sende yapıyosun gerekeni
doğru abi 1.5 sene önce telefon almaya gittim cebimde 36.000 tl vardı sabah telefoncu indirim yapmadı 34.000 almayayım dedim katlayayım dedim parayı aynı gün 0 a düştümHem kumarbazin sonu aynı kardeş kazandigin parayı harcamaz veya değerlendirmezsen mutlaka geri gidecektir hee şansı devam eder belkide 20m görür ama sonu yine kocaman bı sıfır olacak.eger bı ev bı araba falan almazsa gider o para
2018 de 5 tl deneme bonusu verılıyordu burda hatırlıyonmu be kral ne gunlerdı ulan kımse yoktu beİkiside dolandırıcı![]()
Yok kral buralardayım öyle kafama göre takılıyorumYok est dost o anlamda demedim ben yeni gördüm senide ondan sordum
Bizi @calimly la karıştırdın herhalde dost odeyemeyecegimiz parayı almayızson bini biliyonkeşke alsaydin ben degilde sen sifirlardin
![]()
Padisahbet ilk avildiginda 10 TL vermişti 10 k çekmiştim günlük çekim 5 k iki günde odemislerdi2018 de 5 tl deneme bonusu verılıyordu burda hatırlıyonmu be kral ne gunlerdı ulan kımse yoktu be