http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TüpçüFikret | 10x Rol

Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
5.00

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,436
3,534
113
Ama şimdi noeacape dipde ne paralar dagıttı burda ux beş aya kadar adam mahf durumda hergun konusuyoruz daha demin konuştuk kim yardım edıyor şimdi kimse
Kral ben gördügümü söylüyorum be bu dediklerimden hiç bişey almadım sadece olanı söyledim ama hayatbikumar zamanında cok yanlış adamlara dagıttı şimdi ortalıkta yoklar bi bardak su vermezler onlar biliyo kendini

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
Saglam dagıtım yapan arkadaşlar noescape hayatbikumar dost mulayim bu arkadaşlar güzel dagıtımlar yaptı
Sen farukbeyin yaptığı dağıtımı bilmiyorsun galiba benim bildiğim en tasskli dağıtımı o yaptı.bende yaptım onunkinden fazladır ama o tekte çıkarttı vurdu masaya.dur bulursam atayım buraya

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
Kral ben gördügümü söylüyorum be bu dediklerimden hiç bişey almadım sadece olanı söyledim ama hayatbikumar zamanında cok yanlış adamlara dagıttı şimdi ortalıkta yoklar bi bardak su vermezler onlar biliyo kendini
@Hayat1kumar serdar abi valla kızma kardeşinim adqm burda haklı. Tabi o an alışverısın vardır ama pokerde kqsanıp 2 3 k attın yamyamlar vardınbak salıhıde tokatladılqr ama sende bilemesinki

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Hem kumarbazin sonu aynı kardeş kazandigin parayı harcamaz veya değerlendirmezsen mutlaka geri gidecektir hee şansı devam eder belkide 20m görür ama sonu yine kocaman bı sıfır olacak.eger bı ev bı araba falan almazsa gider o para
doğru abi 1.5 sene önce telefon almaya gittim cebimde 36.000 tl vardı sabah telefoncu indirim yapmadı 34.000 almayayım dedim katlayayım dedim parayı aynı gün 0 a düştüm