- 6,646
- 4,550
- 113
Birazdan A haber deBasın açıklaması nerde kaldı
Birazdan A haber deBasın açıklaması nerde kaldı
Sözcü sen değil.misin muroooBasın açıklaması nerde kaldı
abiler gelin konuşalım bu frumdaki en sağlam rollcü kimSağlam.rolcu yapar @Metings1905 😂😂
Hahahahahgs sampıyon olura bastım seneye aynı kadro burda bulusalım
Neler oluyor buradaSözcü sen değil.misin murooo
@sapsap10abiler gelin konuşalım bu frumdaki en sağlam rollcü kim
abaaaow bizim koç parasini hiç edecekBeyler fikret reis netine atmış 15 k metin 1 50 ye vurup gelcek
Onu bilmem ama en sağlam dağıtımcıları biliyorum taktım kafayaabiler gelin konuşalım bu frumdaki en sağlam rollcü kim
@TüpçüFikret egtde yarım milyon vurmuş ferom onu bekliyoz posta atiyo 😂😂Neler oluyor burada
Biri ben heralde 😂Onu bilmem ama en sağlam dağıtımcıları biliyorum taktım kafaya
Vursa ne olacak geçen haftada vurmuştu@TüpçüFikret egtde yarım milyon vurmuş ferom onu bekliyoz posta atiyo 😂😂
Yok biri @Shooter34 🤣Biri ben heralde 😂
Hay s... Smdi onunbize gece gece 😂Yok biri @Shooter34 🤣
Sen ne yaptın dost kira işi halledebildin mi ?Yok biri @Shooter34 🤣
Yok yok maşallah bu sefer baya suruklems yarn nasipse araba Alaçam.diyoVursa ne olacak geçen haftada vurmuştubir gecede sıfırlayıp geliyor
Ne yaptı o bir sorun mu var fikretle ilgili ?Hay s... Smdi onunbize gece gece 😂
knkam tecrübelerimle sabittir bu sessizlik slot oynayan icin hayir degildir. yani kazansa ss atar kaybedince ses cikmaz inş yanilirim@TüpçüFikret egtde yarım milyon vurmuş ferom onu bekliyoz posta atiyo 😂😂
Cikaracak kim var suan kimse de yokkaos lazım buraya acıl
Yok reis kansıza kira sözleşmemi eçattım tüm bilgiler yazyor orda gece hallederiz aitede günlük limit var dedi kaldı öyleSen ne yaptın dost kira işi halledebildin mi ?
Onu geç foruma ne fayda sağladıYok yok maşallah bu sefer baya suruklems yarn nasipse araba Alaçam.diyo