http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Kazası

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Aga ama birisi bana hakaret davası açmıştı o da yok uzlaşmadım kendisiyle o da 3 ay oldu ortada yok devlet beni kolluyor mu acaba?
Kardesim oncelikle 10bin istemek nedir , birak onlar teklifi yapsin git bi avukat bul. Para karsi tarafin cebinden degil sigortasindan cikacak. Avukata para vermiceksin vekalet verceksin yuzde 20 pay ile anlascaksin. 10k yatarsa avukat icinden 2k alir 100k yatarsa 20k alir.

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
trafikte yaşanan hadiselerin %99'ı kaza zaten dostum bir de bilerek üzerine mi sürseydi
karşı taraftan aldığınız paralar karşının cebinden çıkmıyor. karşının trafik sigortasından tazminat alınır, karşının kasko'dan araç yaptırılır. ödenecek tutar teminat limitini aşar ise kişi cebinden ödeme yapar. siz hakkınızı alınca karşısı bu sene 10 bine aracı sigortalattıysa seneye 20yw sigortalatacak sadece bu kadar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Kardesim oncelikle 10bin istemek nedir , birak onlar teklifi yapsin git bi avukat bul. Para karsi tarafin cebinden degil sigortasindan cikacak. Avukata para vermiceksin vekalet verceksin yuzde 20 pay ile anlascaksin. 10k yatarsa avukat icinden 2k alir 100k yatarsa 20k alir.
Aga ilk defa başıma geliyor bu tarz olaylar o yüzden biraz acemilik var şuanda burda çoğu kişi bilgi verdi baya tecrübe edindik artık

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
Motorda da hasar var yani arka stop ve sol arka grenajı kırıldı %90 haklıyım
ktt'yi bana atsana senin lafın önemli değil tutanağı tutan memur bey nasıl yazdı. ki bu önemli değil zaten kamera kaydı varsa sigorta tahkime götürür kusur oranını %100-%0 olarak değiştirtiriz. grenaj plastik aksam değil sanırım motordan çok anlaman eğer o da varsa değer kaybını da alırsın.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Aga ilk defa başıma geliyor bu tarz olaylar o yüzden biraz acemilik var şuanda burda çoğu kişi bilgi verdi baya tecrübe edindik artık
İmzayı atmadın henüz arkasını ara belkide onlarda 10 bin iyi bişey bilmiyor dedi iyiki bugün çağırıp attirmadilar sana imzayı 10 binpe siyrilcaklar

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Benim bindigim dolmus kaza yapmisti omzunda kucuk bi kirik vardi 1 ay rapor vermislerdi neyse totalde dolmus sigortasindan 400k gibi bi para yatti avukat 80k alip kalani ibandan atti. Tutari ornek alma , engel orani senin yasin ve maasin tutari belirliyor

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
İmzayı atmadın henüz arkasını ara belkide onlarda 10 bin iyi bişey bilmiyor dedi iyiki bugün çağırıp attirmadilar sana imzayı 10 binpe siyrilcaklar
valla uzlaştırmacı şu an 7 mehmet'ten rezarvasyon yaptırmıştır akşama güzel bir ziyafet çeker. kendi müvekkilinden 50k alacak 10k machine kardeşime verecek 40k havadan cukka

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
Benim bindigim dolmus kaza yapmisti omzunda kucuk bi kirik vardi 1 ay rapor vermislerdi neyse totalde dolmus sigortasindan 400k gibi bi para yatti avukat 80k alip kalani ibandan atti. Tutari ornek alma , engel orani senin yasin ve maasin tutari belirliyor
adam doğru söylüyor. bak yavsak avukatla çalışmadığında da kimse parana konmaya çalışmıyor. emin olun bu arkadaş avukata gitmese ona da 50-60 verip yollamaya çalışacKlardı

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Biz kumarci adamlara 10 bin iyi para gibi duruyor ama burdaki arkadasinda dediği gibi fazlasını alabiliyorsan peşini bırakma sigorta karsilicak sonucta bireysel düşünme kalbin guzel olabilir belki ama çokta acıma acincak duruma düşersin kral

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
bana özelden kaza tespit tutanağını atabilir misin dost profesyonel gözle bir inceleyelim durumu

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
ktt'yi bana atsana senin lafın önemli değil tutanağı tutan memur bey nasıl yazdı. ki bu önemli değil zaten kamera kaydı varsa sigorta tahkime götürür kusur oranını %100-%0 olarak değiştirtiriz. grenaj plastik aksam değil sanırım motordan çok anlaman eğer o da varsa değer kaybını da alırsın.
Beyler ben çok istemesini bilirdim anlıyorum yukarda yazdığım gibi bana çarpan bayan emekli polis ve kocası da hâlen mevcutta polis yani ben istemiyorum sadece bi harçlık niyetine istedim on bin lira konuyu açma sebebim sadece uzlaştırmacı bana niye dönüş yapmadı onu öğrenmek için açtım ve olayı çözdüm çoğunuzun sayesinde amacım para koparmak değil onlarda vatandaş bizde vatandaşız aynı milletteniz 50 yıl yaşayıp öleceğiz ben onlardan 100 alsam beni zengin etmez onları da fakir etmez ben sadece uzlaştırmacı niye dönüş yapmadı diye açtım öyle yani para koparmak gibi niyetim olsaydı avukatta tutardım herkese de danışırdım peşini bırakmazdım ama para koparmak değil amacım

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
adam doğru söylüyor. bak yavsak avukatla çalışmadığında da kimse parana konmaya çalışmıyor. emin olun bu arkadaş avukata gitmese ona da 50-60 verip yollamaya çalışacKlardı
Hatta soyle soyleyeyim , dolmus aracla carpismisti , ben dolmusta yolcu idim. Bilirkisi raporu yuzde 75 dolmusa yuzde 25 araca vermis hatayi. Dolmusun sigortasi aksigorta kendisi teklif etti 400k ya kapatalim diye kabul ettik. Yuzde 25 lik kisma aracin sigorta sirketi euroka sigorta itiraz etti yeniden bilirkisi istedi , o dava devam ediyor ama ben elimi bile surmedim avukat takip ediyor bisey lazim olursa ariyor sadece.

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Beyler ben çok istemesini bilirdim anlıyorum yukarda yazdığım gibi bana çarpan bayan emekli polis ve kocası da hâlen mevcutta polis yani ben istemiyorum sadece bi harçlık niyetine istedim on bin lira konuyu açma sebebim sadece uzlaştırmacı bana niye dönüş yapmadı onu öğrenmek için açtım ve olayı çözdüm çoğunuzun sayesinde amacım para koparmak değil onlarda vatandaş bizde vatandaşız aynı milletteniz 50 yıl yaşayıp öleceğiz ben onlardan 100 alsam beni zengin etmez onları da fakir etmez ben sadece uzlaştırmacı niye dönüş yapmadı diye açtım öyle yani para koparmak gibi niyetim olsaydı avukatta tutardım herkese de danışırdım peşini bırakmazdım ama para koparmak değil amacım
Kardesim yanlis dusunuyosun , biz arac sahipleri bu gibi durumlar icin dunya para veriyoruz her sene sigorta şirketlerine, sen karsi tarafin cebinden para almicaksin sigortadan alicaksin. Sikayetci olsan bile trafik kazasi ölümlü olmadigi surece taksirle adam yaralamaya girer herhangi bir hapis cezasi falanda olmaz zaten

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,988
3,972
113
sen şu an adamların cebinden nakit paralarını alıyorsun yasal yolla peşine düşsen sigorta şirketinden alacaksın. emekli polis karı koca evleri de vardır arabaları da vardır belki yazlıkları da. sen 20li yaşlarda kumarbaz bir motokuryesin onlar sana acısın asıl birader

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Uzun lafin kisasi git bi avukata durumu izah et o sana yol gosterir , alabilecegi varsa davayi ustlenir yoksa zaten ugrasmaz gonderir seni. Avukatla caliscaksanda yuzde 20 den fazlasina anlasma sakın.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,218
2,538
113
Tabiki senin bilecegin iş kral ben çevremde böyle yapıp pişman olan çok oldu bizde gördüğümüz için imzada atmadan pişman olma diye dedim sana bişey olmamış asıl onemlisi o ama hakkinida al diye dedik tekrar geçmiş olsun kral

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Kolum falan koopsa hadi neyse ama ihtiyacım yok canım sağlam şükür paramı versinler kapasinsın gitsin