- 15,022
- 11,381
- 113
Öyle de bu uzlaştırmacı beni niye aramadı onu çözemedim şimdi aradım dosya no istedi söyledim bakıp ariyom seni hemen dediSonuna kadar hakkın
Öyle de bu uzlaştırmacı beni niye aramadı onu çözemedim şimdi aradım dosya no istedi söyledim bakıp ariyom seni hemen dediSonuna kadar hakkın
Kopar kardeşim böylelerine hakAmacım para koparak değil aga bi harçlık istiyorum o kadar
Ya 10 u gönderse de yeter kupon yaparım motorumu tamir ederim 2 aydır boş boş o parayı bekliyorum30 40 k isteseydin keşke . 10 para değil artık
Bakalım inşallah anlaşırlar da gönderirler parayı mahkemeye uzamasın işKopar kardeşim böylelerine hak
dostum mahkemeye gitmez, ama senin başvuru yapman gerekiyordu, bir arabulucu atanması için. dosya açılmadı ise 10 bin değil en azından 60 70 iste onlar düşürmeye çalışır, en son 50 dersin kapatırsınBakalım inşallah anlaşırlar da gönderirler parayı mahkemeye uzamasın iş
Kanka arabulucu atandı zaten istediğim şeyleri talep ettim şimdi adam dönüş yaptı bana dedi sana çarpanı aradın meşguller ikisi dönüş yaparlar ise istediğini söyleyeceğim onlara dönüş yapmasalar tebligat ile göndereceğim dedidostum mahkemeye gitmez, ama senin başvuru yapman gerekiyordu, bir arabulucu atanması için. dosya açılmadı ise 10 bin değil en azından 60 70 iste onlar düşürmeye çalışır, en son 50 dersin kapatırsın
Arabulucu Antalya Cumhuriyet başsavcılığı tarafından ücretsiz atandı zaten agaarabulucu sana sorar sen ne kadar talep ediyorsun diye sende 50 ye kadar düşeriz dersin, 10 15 de avukat alıyor
o zaman senin avukat senin dosyanla ilgilenmemiş, senin avukatın köpeğini uyutmaman gerkeArabulucu Antalya Cumhuriyet başsavcılığı tarafından ücretsiz atandı zaten aga
Evet aradım dedi halledecem senin dosyayı baya geçikmiş dedio zaman senin avukat senin dosyanla ilgilenmemiş, senin avukatın köpeğini uyutmaman gerke![]()
hayırlı olsun.Evet aradım dedi halledecem senin dosyayı baya geçikmiş dedi
Gönderirseler parayı ufak bi miktara gelirse çekiliş yaparız bu konuda 😁hayırlı olsun.
Güvendiğin 2 3 kişiye roll yaptır dost. Öyle daha güzel olmaz mıGönderirseler parayı ufak bi miktara gelirse çekiliş yaparız bu konuda 😁
1 ay içinde çözülür dost bana da sallarsın artık 1kGönderirseler parayı ufak bi miktara gelirse çekiliş yaparız bu konuda 😁
Bu sigortadan para koparmaya çalışan bir avukat bence.Selam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı
NOT: ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM...
Çözdüm olay ya arabulucunun aramasını beklicem bakalımBu sigortadan para koparmaya çalışan bir avukat bence.
Baya özet geçmissinSelam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı
Geçmiş olsunSelam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı
Hani kueyeler zengindi laÇözdüm olay ya arabulucunun aramasını beklicem bakalım