http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Trafik Kazası

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
522
113
Selam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı

NOT: ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM...
KARDEŞ SEN NE YAPTIN KAÇ BİN TL İSTEDİN

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Aga ama birisi bana hakaret davası açmıştı o da yok uzlaşmadım kendisiyle o da 3 ay oldu ortada yok devlet beni kolluyor mu acaba?
O davadan sonra arabulucu yollamış işte sana şikayet çekmenin için gelmiştir

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
O davadan sonra arabulucu yollamış işte sana şikayet çekmenin için gelmiştir
Yanlış anladın galiba bak şimdi birisi bana hakaret davası açı küfür etmiştim ben birisine uzlaştırmacı aradı uzlaşmadım şimdi de bu uzlaştırmacı ile de uzlaşmadım ve iki dosyada e devlette yok 3 aydır bu normal mi onu demek istedim

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
Yanlış anladın galiba bak şimdi birisi bana hakaret davası açı küfür etmiştim ben birisine uzlaştırmacı aradı uzlaşmadım şimdi de bu uzlaştırmacı ile de uzlaşmadım ve iki dosyada e devlette yok 3 aydır bu normal mi onu demek istedim
uyapdan arabulucu dosyalarına bakytın mı?