- 15,022
- 11,381
- 113
Aga ama birisi bana hakaret davası açmıştı o da yok uzlaşmadım kendisiyle o da 3 ay oldu ortada yok devlet beni kolluyor mu acaba?Dava açılmamış ki sen şikayetçi olmuşsun sadece arabulucu parayı vermezse dava açılır
Aga ama birisi bana hakaret davası açmıştı o da yok uzlaşmadım kendisiyle o da 3 ay oldu ortada yok devlet beni kolluyor mu acaba?Dava açılmamış ki sen şikayetçi olmuşsun sadece arabulucu parayı vermezse dava açılır
KARDEŞ SEN NE YAPTIN KAÇ BİN TL İSTEDİNSelam arkadaşlar mesleğim olan motorlu kuryelik yaparken antalyada bir trafik kazası geçirmiştim 3 ay öncesinden ve %90 haklı olduğum bir kazaydı tutanak tutuldu ve ben karakola gidip şikayetçi oldum sol bileğimde çatlak oluşmuştu 45 gün önce Uyap SMS gönderdi uzlaştırmacı bilgilerini adam beni aradı bir kafeye davet etti ve bende gittim yanına başta inanmadım tabi böyle uzlaştırmacı mı olur dedim saat 20:30 gibi zaten mesai bitmiş neyse dedim gidip görüşeyim terso birşeyse çözerim zaten ama adam bana dosyamı ve ifadeleri önüme serdi tamam gerçek olduğunu anladım ve uzlaştırmada kağıda ne karsılıgında vazgeçersin gibi birşeyler söyledi bende kağıda ibanımı ve istediğim parayı yazdım 45 gün oldu hâlen dönüş yok başına gelen varmı tahminen ne zaman geri dönüş sağlar uzlaştırmacı
NOT: ŞİKAYETÇİ OLAN BENİM...
O davadan sonra arabulucu yollamış işte sana şikayet çekmenin için gelmiştirAga ama birisi bana hakaret davası açmıştı o da yok uzlaşmadım kendisiyle o da 3 ay oldu ortada yok devlet beni kolluyor mu acaba?
10k istedim ama adam bana 45 50 gündür dönüş yapmadıKARDEŞ SEN NE YAPTIN KAÇ BİN TL İSTEDİN
en azından 50 60 isteyebilirdin, normalde uzlaştırma dosyaları 1 ay içinde tamamlanması gerekiyor yasal olarak10.000 istedim bana çarpan emekli bir polis memuruydu o yüzden sonuçta vatana ömrünü vermiş bir vatandaşımız o da
Bu arkadasta az istemiş kaza insan ölebilirdide ben olsam 200 300 isterdimferdi olsa 100.000 derdi
Yanlış anladın galiba bak şimdi birisi bana hakaret davası açı küfür etmiştim ben birisine uzlaştırmacı aradı uzlaşmadım şimdi de bu uzlaştırmacı ile de uzlaşmadım ve iki dosyada e devlette yok 3 aydır bu normal mi onu demek istedimO davadan sonra arabulucu yollamış işte sana şikayet çekmenin için gelmiştir
uzlaştırma dosyanı açan avukatla iletişime geçmen gerekiyor adamla değil.10k istedim ama adam bana 45 50 gündür dönüş yapmadı
Kanka karsı taraf polis oldugu için kıyamadım normal mercedesli lavuk olsaydı sömürürdüm zatenBu arkadasta az istemiş kaza insan ölebilirdide ben olsam 200 300 isterdim
uyapdan arabulucu dosyalarına bakytın mı?Yanlış anladın galiba bak şimdi birisi bana hakaret davası açı küfür etmiştim ben birisine uzlaştırmacı aradı uzlaşmadım şimdi de bu uzlaştırmacı ile de uzlaşmadım ve iki dosyada e devlette yok 3 aydır bu normal mi onu demek istedim
Tamam aga dosyalar ne uyap da nede e devlette gözüküyor 3 aydır ortada yoklaruzlaştırma dosyanı açan avukatla iletişime geçmen gerekiyor adamla değil.
Bakıyım hemen orayadauyapdan arabulucu dosyalarına bakytın mı?
orada görünüyor dosyaların uyapa gir, sorgulama işemleri , dosya sorgulama, yukardan arabulucuk seçBakıyım hemen orayada
Ama alamazdın xDBu arkadasta az istemiş kaza insan ölebilirdide ben olsam 200 300 isterdim
Seçtiğiniz yargı biriminde/türünde dosyanız bulunmamaktadır diyor ortada yoklar vallaorada görünüyor dosyaların uyapa gir, sorgulama işemleri , dosya sorgulama, yukardan arabulucuk seç
Polis olması farketmiyorki isterse bordo bereli olsun dostum sonucta canını tehlikeye atmış tazminat gibi düşünKanka karsı taraf polis oldugu için kıyamadım normal mercedesli lavuk olsaydı sömürürdüm zaten
İyi bir avukat tutup Uğrasırsan alırsınAma alamazdın xD
Dm ler silinmiş puhahaDava açılmamış ki sen şikayetçi olmuşsun sadece arabulucu parayı vermezse dava açılır
Ya vicdan yaptım işte orası önemli değil şuanda dosyalar yok ortada onu anlamadım benPolis olması farketmiyorki isterse bordo bereli olsun dostum sonucta canını tehlikeye atmış tazminat gibi düşün
sana arabuculuk davası atanmamış kankaSeçtiğiniz yargı biriminde/türünde dosyanız bulunmamaktadır diyor ortada yoklar valla