- 3,610
- 1,592
- 113
Acil 45 k lazım yoksa pavyona düşecem. Peruk taktırıp çalıştıracaklar
Dün 5 k zarar ondan önce ki gün 2.5 k bugun sigara alacak para yok bonus da yok durum bu iyi günlerSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Lan zonguldaklı sen bi Bartınlının konusunda , Konuya destursuz Nasıl girersin?ne saçmalıyon mk
AtıyoruzÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
Kesene bereketmesajı beğenen kişilerin arasından 100 kişiye 30 usd’lik coin gönderecem trustwallet’tan az önce admin sildi konumu
Ekli dosyayı görüntüle 837656
AttımÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
1 incisi zonguldaklı değil trabzonlu laz oğlu laz adamı titretirimn ok akıllı olLan zonguldaklı sen bi Bartınlının konusunda , Konuya destursuz Nasıl girersin?
Benim burda hiç yoksa 10 tane gencim var,
Adamı düdüklü tencereye çevirirler
Attım abiÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
dün 33 dolarlık 55 dolarlık 27 dolarlık poker turnuvalarını kaybettim adamlardan bal akıyor çokta iyi değilimSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Anlatın bakalım
Tamam sakin Ol1 incisi zonguldaklı değil trabzonlu laz oğlu laz adamı titretirimn ok akıllı ol
Pazartesi cezaevine teslim olcan kanıt varSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
Anlatın bakalım
attım reisÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
Hangisini gönderelim tron muÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
Abi usdt Trc-20 attım özelden de ss ilettimÖzelden cüzdan adresinizi atın beğenenler
Ben tron gönderdimHangisini gönderelim tron mu
Ne gönderdin trc20 mi
EvetNe gönderdin trc20 mi
Kardeş para koymadiysan niye konu actin anlamadimSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
Anlatın bakalım