Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
442
83
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Dün 5 k zarar ondan önce ki gün 2.5 k bugun sigara alacak para yok bonus da yok durum bu iyi günler

yawuz123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
657
161
43
Valla Gardaş Bu aralar toplamda 10 bin olsa hiçbir dert tasa kalmaz Ama olmayınca 10 lira bile büyük Para

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
135
43

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Anlatın bakalım
dün 33 dolarlık 55 dolarlık 27 dolarlık poker turnuvalarını kaybettim adamlardan bal akıyor çokta iyi değilim

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,798
785
113

Anlatın bakalım
Pazartesi cezaevine teslim olcan kanıt var

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,798
785
113

Anlatın bakalım
Kardeş para koymadiysan niye konu actin anlamadim