- 3,610
- 1,592
- 113
Bu idda insanın pskoloji de bozuyor. Gününü öldürüyor. Çok zararlı ama kaç gündür oynayamiyorum çıldıracam oynamamaktanBıtıgız ne desek tersi dun para yoktu Türkiye kazanır dıordum ve kazandı
Bu idda insanın pskoloji de bozuyor. Gününü öldürüyor. Çok zararlı ama kaç gündür oynayamiyorum çıldıracam oynamamaktanBıtıgız ne desek tersi dun para yoktu Türkiye kazanır dıordum ve kazandı
Tamam reis
Tek sıkıntım çocuklar okula başlayacak ve benim ekmek alacak bile paramın olmaması çevrenin bitmesi ve hiç bir çare bulamamam calismiyormusun diyenlere günlük yevmiye çalışıyorum iş oluncaSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Cok kotu bıseyBu idda insanın pskoloji de bozuyor. Gününü öldürüyor. Çok zararlı ama kaç gündür oynayamiyorum çıldıracam oynamamaktan
Üzdü be dost nerede yaşıyorsunTek sıkıntım çocuklar okula başlayacak ve benim ekmek alacak bile paramın olmaması çevrenin bitmesi ve hiç bir çare bulamamam calismiyormusun diyenlere günlük yevmiye çalışıyorum iş olunca
Uzdun dost zor durumTek sıkıntım çocuklar okula başlayacak ve benim ekmek alacak bile paramın olmaması çevrenin bitmesi ve hiç bir çare bulamamam calismiyormusun diyenlere günlük yevmiye çalışıyorum iş olunca
AksarayÜzdü be dost nerede yaşıyorsun
Ibo gardaşım Şurdan Çekimi yapayım , ufakta olsa Bir Harçlık Atayım , Allah Herkesinin zrıskını verirmsııma canınıTek sıkıntım çocuklar okula başlayacak ve benim ekmek alacak bile paramın olmaması çevrenin bitmesi ve hiç bir çare bulamamam calismiyormusun diyenlere günlük yevmiye çalışıyorum iş olunca
La gardasim para falan isteidgim yok biraz doluyum ondan yazdim düşündüğün için çok sağol..Ibo gardaşım Şurdan Çekimi yapayım , ufakta olsa Bir Harçlık Atayım , Allah Herkesinin zrıskını verirmsııma canını
Aleyküm selam dost ayın 5 inde ödemem var ne yapacağım bilmiyorum vermezsem adam iş yerime gelecekmiş dedim bekle 5 inde maaş alıcam üstüne ekleme yapıcam bugün holi inşallah türkiye macına özel acarda kazanırız hep beraber bende bu sıkıntıdan iyi olurum kaç gündür bunu düşünmekten kafa kalmadı herkese iyi huzurlarSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
İnsanız herkesın hersey başına gelebilir dostLa gardasim para falan isteidgim yok biraz doluyum ondan yazdim düşündüğün için çok sağol..
Ben para istedin demedim ki dost , Çekim yapayımLa gardasim para falan isteidgim yok biraz doluyum ondan yazdim düşündüğün için çok sağol..
Eyvallah kardeşimBen para istedin demedim ki dost , Çekim yapayım
Harçlık atıcam dedim sıkıntı yok
Bende kastamonuluyum hemşeri sayılırızLan zonguldaklı sen bi Bartınlının konusunda , Konuya destursuz Nasıl girersin?
Benim burda hiç yoksa 10 tane gencim var,
Adamı düdüklü tencereye çevirirler
Ödeyemeyecek sen niye borç aliyosunBanada acil 2000 lazım borç almıştım arkadaşın parasını oda kredi ödemesi var diye parayı istiyor