Uyarır en fazla bilmiyorduysan kuralı bişey olmazBen banlandım kesin
Uyarır en fazla bilmiyorduysan kuralı bişey olmazBen banlandım kesin
Ama sana sözüm olsun olmasanda bir gün yine alırsak birsey ben yazicam sana dm denListeyi beni almazsanız raporlarım
Aynen uyarı yapar heralde önceSıkıntı yok Kral Ben makarasına yazdım listeden de bir şey olmaz dm'den ulaşırsın O kişilere zaten reis de öyle diyecektir özelden Ulaş
Gözünü seveyim bana söz verme yapacağın zaman zaten yaparsın Senin için demiyor yanlış anlama öyle söz verip de sonra Sözünde durmayan çok insan var burada senin için demiyorum ha yanlış anlama ortaya konuşuyorumAma sana sözüm olsun olmasanda bir gün yine alırsak birsey ben yazicam sana dm den
Kuralı bilmiyorum başkanlar bu seferlik kusuruma bakmazlarSıkıntı yok Kral Ben makarasına yazdım listeden de bir şey olmaz dm'den ulaşırsın O kişilere zaten reis de öyle diyecektir özelden Ulaş
Gardaşım bizim agzimizdan ne çıktıysa o 🙂Gözünü seveyim bana söz verme yapacağın zaman zaten yaparsın Senin için demiyor yanlış anlama öyle söz verip de sonra Sözünde durmayan çok insan var burada senin için demiyorum ha yanlış anlama ortaya konuşuyorum
Ben geneli konuştum yapacağın zaman zaten yaparsın Senin için demiyorum bak tekrar söylüyorumGardaşım bizim agzimizdan ne çıktıysa o 🙂
Bastacisin gardaşım farkındayım sıkıntı yok o söz veripte işi kurnazlığa vuranlara senin siteminBen geneli konuştum yapacağın zaman zaten yaparsın Senin için demiyorum bak tekrar söylüyorum
@Shellac konu kilit