- 32,934
- 8,790
- 113
Yeter daha gelmez mesai bitiyorDevam derseniz bana uyar
Kaç yaptin lo kasayı çalışıyoruz diye bakamadıkDevam derseniz bana uyar
Bak sen banada öğret şu etiket işi i
Birsey yapmadık ya kaçtı geldi derken 1900 lira pata var onuda öyle vallahi sabahtan emek verenlere atacağız benim gözüm yok fazlasında herkes faydalansın yeter bana maksat eğlenmek zaman geçirmek 😊Kaç yaptin lo kasayı çalışıyoruz diye bakamadık![]()
Ben dahil miyim 😃😃Birsey yapmadık ya kaçtı geldi derken 1900 lira pata var onuda öyle vallahi sabahtan emek verenlere atacağız benim gözüm yok fazlasında herkes faydalansın yeter bana maksat eğlenmek zaman geçirmek 😊
Eğlendik keyiflendik mutlu olduk hüzünlendik bir şekilde sabah ettikBirsey yapmadık ya kaçtı geldi derken 1900 lira pata var onuda öyle vallahi sabahtan emek verenlere atacağız benim gözüm yok fazlasında herkes faydalansın yeter bana maksat eğlenmek zaman geçirmek 😊
özelden yazdım knkaAhmet
Ozzy
Hatun
GELMEZ DAYI
Gelmez dayım büyük harflerleAhmet
Ozzy
Hatun
GELMEZ DAYI
Tabikide o ne demek sadece sen keskin4455 yazdın onun adı GELMEZ DAYIBen dahil miyim 😃😃
Özelden yazdım kralAhmet
Ozzy
Hatun
GELMEZ DAYI
Reis konu içi liste yapmak yasak shellac banlıyor özelden halledin diyor. Şansın bol kazancın daim olsun 🙏🏻Ahmet
Ozzy
Hatun
GELMEZ DAYI
Rolling knk bilgin olsunReis konu içi liste yapmak yasak shellac banlıyor özelden halledin diyor. Şansın bol kazancın daim olsun 🙏🏻
Nasıl uygun görürsen kankaGardaslar hakkınızı helal edin 1880 lira para var 250 ser olurmu yoksa siz ne dersniz o pata benim değil hepimizin
Konu içi liste oluşturmak yasak kardeşim. Ben banlanmasın diye söyledim. Kendin shellaca sor öğren istersenRolling knk bilgin olsun
olur kanks ksene bereketGardaslar hakkınızı helal edin 1880 lira para var 250 ser olurmu yoksa siz ne dersniz o para benim değil hepimizin
Yarına da sakla yarın devam ederizGardaslar hakkınızı helal edin 1880 lira para var 250 ser olurmu yoksa siz ne dersniz o para benim değil hepimizin