Gelmez dayım sil@
Bir dakika yanlış var listede 🤣🤣
Gelmez dayım sil@
Bir dakika yanlış var listede 🤣🤣
Sıkıntı yok kanka sileriz olur biterKonu içi liste oluşturmak yasak kardeşim. Ben banlanmasın diye söyledim. Kendin shellaca sor öğren istersen
Silerler silerlerListeyi siiil 🙂
Kötü bişey demiyorum kardeşim adam banlanmasın diye uyardım kuralı bilmiyordur diye. Geçen birkaç kişiyi uyarmıştı böyle shellac o yüzden aklımda kaldıSıkıntı yok kanka sileriz olur biter
Cansın kanka tamamdır teşekkür ederizKötü bişey demiyorum kardeşim adam banlanmasın diye uyardım kuralı bilmiyordur diye. Geçen birkaç kişiyi uyarmıştı böyle shellac o yüzden aklımda kaldı
Olur dostGelmez dayım sil
Hepiniz cansınız şansınız bol olsun. 🙏🏻Cansın kanka tamamdır teşekkür ederiz
Uyuya kaldı galiba o dkdjejdKaldırsana bunu
Listeyi beni almazsanız raporlarımListeyi siiil 🙂
Aynen dostum vallahi herkesin yüreğine saglikEğlendik keyiflendik mutlu olduk hüzünlendik bir şekilde sabah ettik![]()
SilinmiyorKaldırsana bunu
HahahahhsListeyi siiil 🙂
AboooSilinmiyor
Ben banlandım kesin
Yok yok bişi yok bişi yokBen banlandım kesin
Muro gardasim birsey almadık inan dostlar sagolsun öyle destek verdiler maç baktık sigara paramız çıktı eğlendikHahahahhs
Sıkıntı yok Kral Ben makarasına yazdım listeden de bir şey olmaz dm'den ulaşırsın O kişilere zaten reis de öyle diyecektir özelden UlaşMuro gardasim birsey almadık inan dostlar sagolsun öyle destek verdiler maç baktık sigara paramız çıktı eğlendik