- 358
- 181
- 43
Bağlanıyorum şimdiBeyler Avrupa beyte bagalnin ben biraz yokladım bir kontrol edelim dediler bir kaç ksisi baglanirsak yolarlar belki ödüller dağıtılacak sizi bekliyoruz filen yasin
Bağlanıyorum şimdiBeyler Avrupa beyte bagalnin ben biraz yokladım bir kontrol edelim dediler bir kaç ksisi baglanirsak yolarlar belki ödüller dağıtılacak sizi bekliyoruz filen yasin
Tamam DostumBeyler Avrupa beyte bagalnin ben biraz yokladım bir kontrol edelim dediler bir kaç ksisi baglanirsak yolarlar belki ödüller dağıtılacak sizi bekliyoruz filen yasin
Aynen dostum unutma onu 🙏Sen site 2 faktör aktif etmeyi ihmal etmede
12 saat diyor çekimŞimdi yaptim
Canlıya yazdım dostum bakalımLeBron sen maç bakalım limiti olana oyanriz
Tekrardan bağlanır mısın dostum bağlanmanı istediler canlıya ödül olarak şöyle senLeBron sen maç bakalım limiti olana oyanriz
Artık öğlen 12 de çekersinÇekim olmuyor herneyse 24 saatten iyidir 12 saat sabah 1 de çekeriz
Hadi oderler umarımTekrardan bağlanır mısın dostum bağlanmanı istediler canlıya ödül olarak şöyle sen
Aynen dostum olabilir 🙏Hadi oderler umarım
Baglanalim hemenBeyler Avrupa beyte bagalnin ben biraz yokladım bir kontrol edelim dediler bir kaç ksisi baglanirsak yolarlar belki ödüller dağıtılacak sizi bekliyoruz filen yasin
Bir yandan maç bakıyoruz bir yandan çekimi halletmeye çalışıyoruz dostum 🙏Sonuç nedir beyler şuan için
Çekimi zorBir yandan maç bakıyoruz bir yandan çekimi halletmeye çalışıyoruz dostum 🙏
Maho deftardar kimAtletico San Juan
CD Union Isora
Futbol maçı iadeli 2 alt alır mısın
Bilmiyorum dostumMaho deftardar kim