- 1,412
- 1,504
- 113
Günde bir diyorTamamda 2 çekim arası kaç saat farkı var sor bş
Günde bir diyorTamamda 2 çekim arası kaç saat farkı var sor bş
Aynen Dostum 🙏 🔥Beyler cevap yarın günde bir çekim hakkı varmış hep bereber bastirsak belki yatırırlar etkinlik oldgfu için denirmi
Dostum bir dakika 🙏 gözünü seveyim@tolga1453 reis son dk 8. Oyun alır osigve
Kadın tenis
Benim bildiğim olmaz sen bir sor yineGünde bir diyor
8 saat olması lazım12 saate çektiler şimdi
2 aşamalı ac 12 saat sonra çekersin dostum12 saate çektiler şimdi
Aga sizin için dioeum çok tın keyfiniz bilir ben alıyorum alacagımı zaten dahada bişey demem kendini beğenmiş tayfayaDostum bir dakika 🙏 gözünü seveyim
Portekiz ligi oynanmaz zaten kardoCoimbarsada yatiyormus
İlk verdiğim 11-0 öndeCoimbarsada yatiyormus
Alahtan kork adakm sana bi dakıkka dur gozunü sevim yazdı basklkarı terste yazardıAga sizin için dioeum çok tın keyfiniz bilir ben alıyorum alacagımı zaten dahada bişey demem kendini beğenmiş tayfaya
Ben ona demedim dediğim kişi belliAlahtan kork adakm sana bi dakıkka dur gozunü sevim yazdı basklkarı terste yazardı
Güzel Dostum kendini beğenmişlik değil,son adım zaten adam kasayı basıyor ve senin bahsin gelmezse ya adam hepsini kaybediyor ve burada sabahtir takıp edenlere o adam güzelliğini yaparda kayıp olduktan sonra ne anlamı kalır artı seçmiş zaten rol yapanı,keza şu an en büyük sorunumuz limit ve çekim,yoksa seni görmüyor değildir emin ol buna yardımcı olmaya çalıştığınında farkındayım 🙏Aga sizin için dioeum çok tın keyfiniz bilir ben alıyorum alacagımı zaten dahada bişey demem kendini beğenmiş tayfaya
Sen site 2 faktör aktif etmeyi ihmal etmedeLeBron sen düzgün bir futbolda olur bari devam edelim role dagitimlari yarın sabah yapriz cunki parayı ben nakit çektim hespta her gece nakit çekerim hasılatı hespata para tutmamm