Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teğmen Dövsem Ne Olur

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,049
113
20 sene önce olsa kıcından kan alırlardı şimdi bilmiom yumuşadı çoğu şey

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Ne için bu olayı gerçekleştirdiğini bakarlar dumenden sonra yapılacak işlemler belli dostum hiç o topa girme durduk yere kendini sıkıntı ya sokarsın

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Şöyle şunu temiz dövseler pipetle beslenmeye mahkum kalsa keşke
Ben arkadaşa karşı tavır takındığım için değil olacaklardan bahsettiğim kişi istediği herşeyi yapabilir sonuçlarına katlanmak suretiyle

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
780
246
43
Eskiden olsa askeri mahkeme de çok kötü düdüklerler di şimdi mahkemeye verilip rütben gider asteğmen olarak askerlik yapıyorsan er olarak ceza yatar kalan süreyi er olarak bitirirsin ayrıca siciline işler ve terhis belgesine yazılır hiçbir devlet kurumunda çalışamazsın

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
20 sene önce olsa kıcından kan alırlardı şimdi bilmiom yumuşadı çoğu şey
Babama komutanı ana avrat küfür etmiş ictima da . Sebep ise içtimaya 1 dakika kadar geç kalmış. Babam grurlu onurlu adamdır şerefi için yaşar. İctima sırasından çıkıp çok sağlam 3 tane yumruk sallamış ağzı yüzü dağılmış. 14 ay ceza almış askeri mahkemede yargılanmış . Sicilinde bile var yani. Komutanında görevine son verilmiş ama zaten arıza bir tipmiş.

Hiç bir komutan askerine astına üstüne ana avrat küfür edemez etmemeli. Ceza verirsin eğitim cezası Çarşı cezası ya da başka birşey ama ana avrat küfür olmamalı. Yine olsa yine yaparım der babam.

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,004
2,742
113
Kısa dönem askerlik yaptığım alayda uzun boylu yakışıklı bir asteğmen vardı kibrinden yanına yaklaşamazdın birgün evin balkonundan sarhoşken silah sıkmış attılar bunu küçücük diskoya aylarca yattı saç baş dağınık kibrinden eser kalmadı

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,264
2,049
113
Babama komutanı ana avrat küfür etmiş ictima da . Sebep ise içtimaya 1 dakika kadar geç kalmış. Babam grurlu onurlu adamdır şerefi için yaşar. İctima sırasından çıkıp çok sağlam 3 tane yumruk sallamış ağzı yüzü dağılmış. 14 ay ceza almış askeri mahkemede yargılanmış . Sicilinde bile var yani. Komutanında görevine son verilmiş ama zaten arıza bir tipmiş.

Hiç bir komutan askerine astına üstüne ana avrat küfür edemez etmemeli. Ceza verirsin eğitim cezası Çarşı cezası ya da başka birşey ama ana avrat küfür olmamalı. Yine olsa yine yaparım der babam.
ben olsam ben de yaparım usta eline sağlık babanın. dedim ya eskiden çok ağırdı askerlik meselesi. şimdi proflaştıkça daha insancıl olmaya basladı ama kırık tipler var illaki hala

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
265
63
açılan konuya bak iyice kızlarsoruyora çevirdiniz forumu buraya yazacagına google yazsana

zeck

𝟷𝟿𝟶𝟽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
276
63
döv kanka ne olduğunu burada bildir ben de döveyim ama ben dövmüşken yarbay albay felan döveyim diyorum

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,475
6,596
113
zaten asteğmenlerden gıcık alıyorlar bak askerler şimdi ona girişirsen askerlere emir verdirip seni elek ettirebilir dikkat et. kendını de askerıyenın bi parçası görme dost o hertürlü haklı çıkar haksızda olsa devletin çiçeği onlar sen dış kapının mandalısın yanlıs anlama 😌

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Çayda dem askerde kıdem haklı yada haksız yakasını bile silkelesen bittin reis , direk meslekten uzaklaştırma yersin ikincisi mahkemelik olursun 3. Tazminat ödersin
Birde manevi sonuçları var
Ailene çevrene rezil olursun gerek yok askeriye işleri böyledir hep bir cins olur ve canını sıkar.
Mesai bitene kadar eyvallah deyip keyfine bakacaksın

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,111
1,466
113
Ben asteğmen link yaptım,önemli olan şahit olup olmaması, kanıtlanirsa siciledenisler

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
Çayda dem askerde kıdem haklı yada haksız yakasını bile silkelesen bittin reis , direk meslekten uzaklaştırma yersin ikincisi mahkemelik olursun 3. Tazminat ödersin
Birde manevi sonuçları var
Ailene çevrene rezil olursun gerek yok askeriye işleri böyledir hep bir cins olur ve canını sıkar.
Mesai bitene kadar eyvallah deyip keyfine bakacaksın
bi albay yarbay tumgeneral dövse dışarı cıkınca bi şekli olur

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
Ben askerken dövdüm hiç bir şey olmadı ama kimse yoktu ortamda.sahit yok.kolordu komutanına şikayet etti albay beni haklı buldu teğmen özür diledi konu kapandı.
Çok dikkat etmen gerekir büyük bir ceza alabilirsin neticede yeni mezun olsa da önünde kurmaylik dahil uzun bir süreç var ilerde sorun olabilir

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Askerlikten ayrılınca dövsen daha mantıklı yüzünde ciddi hasar bırakabilirsin ama bunu akşam saatlerinde tenha bir yerde yapmanı tavsiye ederim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Hedefi çok küçük tutuyorsun reis dövceksen bari tuğgeneral orgeneral döv de dayakta max win almış gibi olursun bişeye benzesin.