- 3,270
- 2,050
- 113
20 sene önce olsa kıcından kan alırlardı şimdi bilmiom yumuşadı çoğu şey
Ne için bu olayı gerçekleştirdiğini bakarlar dumenden sonra yapılacak işlemler belli dostum hiç o topa girme durduk yere kendini sıkıntı ya sokarsınAsteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Ben arkadaşa karşı tavır takındığım için değil olacaklardan bahsettiğim kişi istediği herşeyi yapabilir sonuçlarına katlanmak suretiyleŞöyle şunu temiz dövseler pipetle beslenmeye mahkum kalsa keşke
Babama komutanı ana avrat küfür etmiş ictima da . Sebep ise içtimaya 1 dakika kadar geç kalmış. Babam grurlu onurlu adamdır şerefi için yaşar. İctima sırasından çıkıp çok sağlam 3 tane yumruk sallamış ağzı yüzü dağılmış. 14 ay ceza almış askeri mahkemede yargılanmış . Sicilinde bile var yani. Komutanında görevine son verilmiş ama zaten arıza bir tipmiş.20 sene önce olsa kıcından kan alırlardı şimdi bilmiom yumuşadı çoğu şey
Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
ben olsam ben de yaparım usta eline sağlık babanın. dedim ya eskiden çok ağırdı askerlik meselesi. şimdi proflaştıkça daha insancıl olmaya basladı ama kırık tipler var illaki halaBabama komutanı ana avrat küfür etmiş ictima da . Sebep ise içtimaya 1 dakika kadar geç kalmış. Babam grurlu onurlu adamdır şerefi için yaşar. İctima sırasından çıkıp çok sağlam 3 tane yumruk sallamış ağzı yüzü dağılmış. 14 ay ceza almış askeri mahkemede yargılanmış . Sicilinde bile var yani. Komutanında görevine son verilmiş ama zaten arıza bir tipmiş.
Hiç bir komutan askerine astına üstüne ana avrat küfür edemez etmemeli. Ceza verirsin eğitim cezası Çarşı cezası ya da başka birşey ama ana avrat küfür olmamalı. Yine olsa yine yaparım der babam.
zaten asteğmenlerden gıcık alıyorlar bak askerler şimdi ona girişirsen askerlere emir verdirip seni elek ettirebilir dikkat et. kendını de askerıyenın bi parçası görme dost o hertürlü haklı çıkar haksızda olsa devletin çiçeği onlar sen dış kapının mandalısın yanlıs anlama 😌Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
bi albay yarbay tumgeneral dövse dışarı cıkınca bi şekli olurÇayda dem askerde kıdem haklı yada haksız yakasını bile silkelesen bittin reis , direk meslekten uzaklaştırma yersin ikincisi mahkemelik olursun 3. Tazminat ödersin
Birde manevi sonuçları var
Ailene çevrene rezil olursun gerek yok askeriye işleri böyledir hep bir cins olur ve canını sıkar.
Mesai bitene kadar eyvallah deyip keyfine bakacaksın
Ben askerken dövdüm hiç bir şey olmadı ama kimse yoktu ortamda.sahit yok.kolordu komutanına şikayet etti albay beni haklı buldu teğmen özür diledi konu kapandı.Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir