- 6,544
- 2,030
- 113
Ne yaptı ki jdksk merak ettim kanka benim de başıma gelmişti böyle bir olay30 gün sonra terhis oluyor askerlikle ilişiği kesiliyor o zaman dövsem birşey yapabilir mi
Ne yaptı ki jdksk merak ettim kanka benim de başıma gelmişti böyle bir olay30 gün sonra terhis oluyor askerlikle ilişiği kesiliyor o zaman dövsem birşey yapabilir mi
Cimer ne yapacak la. Ayrıca dayak yemeği hak eden çok ibne var askerde. Rütbeli rütbesiz o dereceBir Türk askerinin üstünü dövmeyi düşünmesini şiddetle karşı çıkıyor ve karşı çıkmakla da yetinmiyor bu konuyu cimere şikayet ediyorum
Bi bokkk yapmazlar awSen o üsteğmenin kılına dokun önce toplu olarak üstünden geçerler tertemiz gerisinin pek bir önemi kalmayacaktır senin adına zaten tıpa yiyorsa hiç bekleme dost
Hulusi Akar ters baktı diye kafayı gömdüm topukladi kaçtıOğuz uyan oğuz bende korgeneral dovmustum hiçbirşey olmadı
Askeri ceza evinde inim inim inlertirler seni üzerine kalan askerlik günlerin de öyle pek güzel geçmez 😉Asteğmenim teğmen dövsem en baba ne olabilir
Askeri cezaevi nerede kral 80lerde mı kaldın . Her şeyi de bilion heAskeri ceza evinde inim inim inlertirler seni üzerine kalan askerlik günlerin de öyle pek güzel geçmez 😉
HahahaOğuz uyan oğuz bende korgeneral dovmustum hiçbirşey olmadı
ama askerken yaparsa sıkıntı işteAsteğmen meslek değil ki normal asker 8-9 ay 😂😂
Pek ceza vermezler yaama askerken yaparsa sıkıntı işte![]()
Yorum yap diyor 😂
Etkinlik gelir mi
Adam asteğmen meslekten nasıl atılsınEn baba meslekten atılırsin belki ne olacakaskeri mahkemeler ağırdır ben sana diyim
askerliği yakar yok yere ne gerek var bak belli bir sayı vardı o sayıda kişi birini döverse sorun olmuyordu tek olduğu zaman sıkıntı kesin çıkar ya askerliği uzar bi ceza elbet olur bi bok olmaz diye birşey yokAdam asteğmen meslekten nasıl atılsın