- 80,244
- 53,079
- 113
Bol sans gelmez gibi
Puahhaha arsenal mi ne alaka la imkansizama psg liverpoolu eleyemez şampiyon arsenal
1000 lira istiyorUlan atın mojobette kod atmış belki şans bizede güler atın su ikiyi
kanka en son brezilya biz iyiyiz diyordu almanya geldi 7 attı arsenal çok değişik takım valla niye yazdım onu bilmiyorum ama 😂Puahhaha arsenal mi ne alaka la imkansiz
Yükseltip atarız dost herşey Paris'e bağlı1000 lira istiyor
Suat sen geldiysen gol geliyor hazırlanBol sans gelmez gibi
Yav psvye 7 atmis diye takim mi olur pyahha arsenali eleyecek bir suru takim var ha kolay rakip gelir bilemem ama bu turdan sonra elenir bencekanka en son brezilya biz iyiyiz diyordu almanya geldi 7 attı arsenal çok değişik takım valla niye yazdım onu bilmiyorum ama 😂
Yok beSuat sen geldiysen gol geliyor hazırlan
Yalnız o Almanya başka bir seviye takımdı. Tüm topçuların prime dönemi. Birde reaksiyon verecek her durumda gol yedi brezilyakanka en son brezilya biz iyiyiz diyordu almanya geldi 7 attı arsenal çok değişik takım valla niye yazdım onu bilmiyorum ama 😂
real atletico kazananıyla oynayacakYav psvye 7 atmis diye takim mi olur pyahha arsenali eleyecek bir suru takim var ha kolay rakip gelir bilemem ama bu turdan sonra elenir bence
Noldu bitikmiyiz bugün 😆Yok be