Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti tango35 / Şampiyonlar Ligi Vol 2

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
5.77

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
O kadar doğru yazdinki adam birde ağzıyla soyluor arkdas çevrimi seçtim diye onun için herkesin rolüne katuomiycan rol yaparsands dmden kontrol edecem ben bunu jilir bunu soykerim
İşte çakallara meydan verirsen burda herkesin hakkı yenir
Takip eden adamın hakkına giriyorlar üç kuruş para için
Öylelerini parayla s... İşte

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,443
4,759
113
Gerek yok ben patlatcam zamanı bilirim
Biz konu açtıkmı herkes faydalansın diye farklı farklı kişilere atardık
Bakıyorum uzun zamandıe adam konuda bile yok herkes kendi arkadasını listeye almalar özelde kulis felsn
Patlatcam çakalları
Sen söylemeden soyliyeyim bana yapılanı sabribey konuda 6 saat olmama rağmen adam ağzıyla arkadaşlarıma dağıtım yakın çevreme diye belirledi ya lan öylemi zoruma gitti anlatanam

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,486
8,269
113
Colin Kazım arda turan sol bek hakan balta.. servet stoper kadroya bak kasap ordusu ama ruh vardı fatih terim her maç öncesi taktik maktik yok Allah yardımcınız olsun der geçerdi 🤣🤣
fatih terim açıklama yapmak için ilk yarının bitmesini beklerdi amk 😂

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Dediğim gibi oldu bi yerden sonra kontrollü oynadılar geçmiş olsun :(

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Sen söylemeden soyliyeyim bana yapılanı sabribey konuda 6 saat olmama rağmen adam ağzıyla arkadaşlarıma dağıtım yakın çevreme diye belirledi ya lan öylemi zoruma gitti anlatanam
Ben çok eski üyelerden ı'm zamanıdna bok gibi paralar dagıttım forumda hala daha kazandıkca atarım bizim felsefe farklı kısılere atıp adalet sağlamaktı herkes faydalansın güzel dostluklar olsun
Şimdi bakıyorum şirket olmıs yavşaklar o onu alıyor lısteye o onu alıyor konuda takip edenlerin hakkına giriyorlar üç kuruş için

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,443
4,759
113
Ben çok eski üyelerden ı'm zamanıdna bok gibi paralar dagıttım forumda hala daha kazandıkca atarım bizim felsefe farklı kısılere atıp adalet sağlamaktı herkes faydalansın güzel dostluklar olsun
Şimdi bakıyorum şirket olmıs yavşaklar o onu alıyor lısteye o onu alıyor konuda takip edenlerin hakkına giriyorlar üç kuruş için
Gerek yok dost bende 2-3 senedir aktif kullanıyorum arada kendi capinizda birşeyler yaptık ama dedin gibi son zamanlarda adaletsizlik çok onun için kişiye göre muamele lazim