- 1,433
- 427
- 83
son 5 dk
izliyordum o maçı az kala bende ağlayacaktım brezilya için o maçta sonra dedim neyse 3.5 üstYalnız o Almanya başka bir seviye takımdı. Tüm topçuların prime dönemi. Birde reaksiyon verecek her durumda gol yedi brezilya
Dünya kupası oydu işte benim gözümde. Parçalaya parçalaya geldi Almanya.izliyordum o maçı az kala bende ağlayacaktım brezilya için o maçta sonra dedim neyse 3.5 üst
Kesi.n elendi ikiside eler bencereal atletico kazananıyla oynayacak
FazlasiylaNoldu bitikmiyiz bugün 😆
Ozaman bir netflix iyi gider suatım para yoksa stres de yok 😆😆😆Fazlasiyla
ben messiciyim sonu hüsrandı 113 te götze sağolsunDünya kupası oydu işte benim gözümde. Parçalaya parçalaya geldi Almanya.
Tam kumarcı aktivitesi suvatım da aynı puhahaOzaman bir netflix iyi gider suatım para yoksa stres de yok 😆😆😆
1.5k atan dostumuz yok tabiOzaman bir netflix iyi gider suatım para yoksa stres de yok 😆😆😆
O sene hak etmedi Almanya ak takımı 2008 de eliyorduk neredeyse laben messiciyim sonu hüsrandı 113 te götze sağolsun
odegaard reali üzücek yazdım buraya ama saka havetz jesus martinelli sakat şuanKesi.n elendi ikiside eler bence
Napan tekelciTam kumarcı aktivitesi suvatım da aynı puhaha
sorma uğur boral sallamıştı 3-2 yenilmiştikO sene hak etmedi Almanya ak takımı 2008 de eliyorduk neredeyse la