http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tango35 | 2 Gol 421k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
5.55

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
2,805
113
IMG_0395.pngKupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,499
1,172
113
Düzelmez hocam herkes hasta kumar krizinde adam o kumarı oynamak için arkadaşına ailesine yalan söyleyip borç alıyor kafa kırılmış Maya kaymış o yüzden burada ki olaylar normal geliyor artık
Aynen öyle. Ben sadece mevzuyu izliyorum, komik. Ulan şekilden şekle giriyor herkes. Biri diyor takip ettim ben başından beri vardım. Ee ak kuponu rakip ettiğin için kupona ortak mı yapsın adam seni. Diğeri diyor ki ben gizli takip ettim, bir diğeri önceki roll kuponlarına katılanlara verilsin. İlginç hayshauaahh umarım emek veren kazanır 😂😂

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
1,680
113
@Shellac bence konu kiltilensin hocam herkes yine bana ver ona ver suan ver liste yapa gecmçs 🤣 arakdas cekim yapınca size ulasır siz gerekeni Yaprarsınz bence dha iyi olur yoksa konu bitmez burası🙏😊

zafaran

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
908
893
93
@Shellac bence konuyu kitleyebilirsin reis çekiliş boş muhabbetler donecek sürekli belli

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,979
4,051
113

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,570
1,115
113
Ekli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
kesene bereket, sorunsuz odenir insallah hesabini 2 faktorlu varsa guvene al cakal dolu burasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...