- 7,192
- 4,855
- 113
@Shellac bence konuyu kitleyebilirsin reis çekiliş boş muhabbetler donecek sürekli belli
Adaş yaparlar hep burdaymışlar baksana akakssmmsForumda bir tane çekiliş bir tane rolü olmayan foruma dostuna hayrı olmayan adamlar niye caz yapıyor onu anlamadım
para olunca işin içinde kendine pay kapacak ya mk ondan sırf herkes kralHerkes listeci, herkes dağıtımcı olmuş. Kendileri etkinlik roll vs. açmayan adamlar liste, dağıtım yapacak. Bu konu kapanmazsa kötü yerlere gidiyor.
Gerçi maksimum 20 dk ya kavgayla zorla kapanır .
Vay anasin yok kanka shellac alsin fakirlere dağıtsin😄saçma sapan olaylar çıkarmayın çekiliş olsun bitsinBence 20k yi @Mülayim6060 alsın bı roll patlatsın
Çekilişe 250 kişi katılır@Shellac bence konuyu kitleyebilirsin reis çekiliş boş muhabbetler donecek sürekli belli
Çekilişemi döndü olay takip dedin başta dostum o zaman bize yok gözüktü yineBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
Aynen öyle. Ben sadece mevzuyu izliyorum, komik. Ulan şekilden şekle giriyor herkes. Biri diyor takip ettim ben başından beri vardım. Ee ak kuponu rakip ettiğin için kupona ortak mı yapsın adam seni. Diğeri diyor ki ben gizli takip ettim, bir diğeri önceki roll kuponlarına katılanlara verilsin. İlginç hayshauaahh umarım emek veren kazanır 😂😂Düzelmez hocam herkes hasta kumar krizinde adam o kumarı oynamak için arkadaşına ailesine yalan söyleyip borç alıyor kafa kırılmış Maya kaymış o yüzden burada ki olaylar normal geliyor artık
Kesene bereket kankamEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Kesene bereket reisim daim olsun kazançların 😍Ekli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
kesene bereket kime çıkarsa tebrikler daim olsunEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
helal bence ideal özelden yazanlar olur şimdi bir ton hayat hikayesi raporlamayı unutmaEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım
Begenenlerdenmi cekilis olacak dostBeyler öncelikle çekiliş kazananlarına dağıtım olayını pokerklastan yapacam. Çekiliş kazananlara Pokerklas kullanıcı isimden gönderim yapacam bilginiz olsun.
kesene bereket, sorunsuz odenir insallah hesabini 2 faktorlu varsa guvene al cakal dolu burasiEkli dosyayı görüntüle 870813Kupon sonuçlandı şimdi. Çekim veriyorum kızanlar gücenenler olabilir ama valla arabayı değiştirecektim eski kasa f10dan g30 kasaya geçmem için tam yeterli bi miktar.o yüzden 20 kişi 500 olacaktır dağıtım