- 32,336
- 22,194
- 113
Ooo memur hoş geldinEtiket atın bol bol
Ooo memur hoş geldinEtiket atın bol bol
Ben en basta dedim bi shooter vakasi daha geliyor diyeYaşanacak senaryo bu zaten![]()
Bence de olması gereken70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
konu içlerinde ki dostlardan ayarlanabilir
Önce üslubunu düzelt bakalımNe alaka bir Haftadır bilmem ne kanka saçmalık dediğin kendini ön plana mi atmak amacın burda 3.0 iken yazık takip ediyorduk sen 3.3 oldu geldin görmedim sanma iki kuruş için kurnazlik yapma
En mantıklısı kral 👑70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
Valla bende aynı senin gibi düşünüyorum bro ilahi bir güç var yaniYa şimdi bunu yüksek seciyeye bağlamak istemiyorum ama öyle Maya sağlam Allah korkusu var bu kadar bilgi birikime 1 sayı 1 golden sürekli yüksek kasalar gidiyor Allah riza gostemiyor resmen haram yememize bir tutar var kafamda gelse birakicam
Gerçekten mi niyetim etkileyici olmak değildi 👍 gerçekten buna uyum sağlamis olabilmemiz diEtkileyici manipülasyon 🫠
Hoş buldum dostum etiketi ihmal etmeOoo memur hoş geldin
Hak ınce cızgımız sayın modum70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
En mantıklısı şimdi rastgele beğeni atıp konuya 2 mesaji olmayan benim gibi birine çıkarsa ben üzülürüm70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
Bekleme kuponunda cekilis olmaz kendin ulas der yoneticilerBekleme kuponu liste yapılmaz beyler hala fprum kurallarını öğrenemediniz yöneticiler çekiliş yapar kime çıkarsa artık şansına
200 k ya bozdursa 20 kişiye vercekti@tango35 burası karışık durumda bence sen seç 20 kişi roll yaptır biriside dağıtsın en azından seç birini.
Beton yetmez sana emin ol70 sayfaya ayıp olur dostum
slot vs kazancı değildir
kupon kazancıdır
@tango35 forumda ki.herkesin ibam.bilgisi mevcut bende sal bana sen 😂😂En önemlisi iban bilgilerine kadar mevcut biri![]()
300 kısı 50 tl makulKüsürati dağıtılacaksa eğer 50 kişi 300 veya 400 en mantıklısı