- 21,827
- 14,256
- 113
Dm den yazanlara rapor atmayı unutma sabah iş var ben kaçar @tango35
Kaderin açılması lazım geldi mi devamı de gelir de kördüğüm olmuşBen 30-40 k görene kadar rahat oynuyorum sonra maçı yazarken elim titriyor borç kafada biraz köşeye ayırmak kafada tutacak maçı yazamıyorum bilmeme rağmen belagat kapanıyor
O hep öyle boşver sen onu o ve onun tayfasıNe alaka bir Haftadır bilmem ne kanka saçmalık dediğin kendini ön plana mi atmak amacın burda 3.0 iken yazık takip ediyorduk sen 3.3 oldu geldin görmedim sanma iki kuruş için kurnazlik yapma
400k yi 1.20 ye atsin degilmi@tango35 kalabalık var bende 1 adım daha yap
İy/ms var ya 10/15dk geç sonuçlanıyorEkli dosyayı görüntüle 870805
Betcoda şaşırdı kupona daha sonuçlandıramadı 😂
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 870754Ekli dosyayı görüntüle 870755Kupon gelirse talipleyenlerden 20 kişi roll. Kupon bozdur 200kdan yakalayabilirsek de bozarız
Tebrikler hocam helal olsun gerçektenEkli dosyayı görüntüle 870754Ekli dosyayı görüntüle 870755Kupon gelirse talipleyenlerden 20 kişi roll. Kupon bozdur 200kdan yakalayabilirsek de bozarız
En önemlisi iban bilgilerine kadar mevcut biriİste dogrusu bu @tango35
Belli zaten kurnaz 3.3 oldu geldi gördümO hep öyle boşver sen onu o ve onun tayfası
Dağıtımı itina ile yaparım Sinan ile birlikte dost uygunsa sanada listeyide çıkarırız kaç kişi dersenBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂