- 580

- 102

- 43

Getirdik şu kuponu be
								Senden ala güvenilir insan mı var, sen halledersin. Herkes sana kefil olur burada.Dostum aramızdan güvenilir 1 kişi sec. Takip eden dostlara ulaşsın seninle sadece o kişi kontak kurşun. En temizi böyledir böyle yapıyoruz genelde
Sen 20 kişiye ne kadar bütçe ayırdığını yaz dost takip edenlerden çekiliş yaparızBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
20 yazacaktımYok 78
Aynen koymaz toplasan 75 kişi beğenmişReis yapıştır herkese 500 bayram etsin forum koyarmiii bee
Abi 30 kişi bitmez ben listede yokum da bence sağlam 10 rollcu seçilsin hepsine 3 er k atsa onlarda tek adım yapıp dağıtsa baya başka insan da sevinir gibiSen 30 kişi seç dm den yaz dost bence de @tango35
Ben 30-40 k görene kadar rahat oynuyorum sonra maçı yazarken elim titriyor borç kafada biraz köşeye ayırmak kafada tutacak maçı yazamıyorum bilmeme rağmen belagat kapanıyorHaklısın kanka hep kaybetmekten korkar olduk valla
Evet bencede 40 500 olsa böle herkes nasiplenırmaSen 20 kişiye ne kadar bütçe ayırdığını yaz dost takip edenlerden çekiliş yaparız
Kanka bence @Metings1905 yapabilir kart borcunu ödemiş kartına kesinti olmazBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Varol güzel insan. Şu cümleden daha değerli çok az şey var bu hayatta. BilmukabeleSenden ala güvenilir insan mı var, sen halledersin. Herkes sana kefil olur burada.
qwe-ıoqw-e0*ıuqw0we0Q02EJOQ2JU2E0O92JUO902H3Q9OIQ*2H2392@tango35 kalabalık var bende 1 adım daha yap
Senin dilin ne söyler agam@tango35 kalabalık var bende 1 adım daha yap