- 20,748
- 6,274
- 113
Muhasebeci buralarda@tango35 bu sanlı goreve adayım bastan berı bakayım kım var
Muhasebeci buralarda@tango35 bu sanlı goreve adayım bastan berı bakayım kım var
Reis yapıştır herkese 500 bayram etsin forum koyarmiii beeBeyler herkese teşekkürler destek veren. Şimdi bu kadar kişi arasından nasıl seçim yapacaz bilmiyorum. Liste çekiliş olayına karar vermesi için sözü @Shellac a bırakıyorum😂
Reis benim de eskilerde var ama son dönemde yok tekli bitirdi beni ki normalde 3-4 lu kombinlerim daha iyidir denemek lazım aradaValla helal olsun 2020 de bende 3 liraya 2400 lira kazanmıştım 800 oran 12 maç bilmiştim o zaman in 2400 u de iyi paraydi yani 20k gibi değerliydi demek arada bir oluyor
Konu açıp 20 kişiye çekiliş diye yapmayın kurbaneÇekimin gelince haber edersin dostum
Bir şekilde ayarlanır o kısım
Düşüncen için teşekkürler
Naber Cabbar abi 😁😁Saygılar cabbar abim benim canımsın güzel abim😁
İste dogrusu bu @tango35Dostum aramızdan güvenilir 1 kişi sec. Takip eden dostlara ulaşsın seninle sadece o kişi kontak kurşun. En temizi böyledir böyle yapıyoruz genelde
Sanki öyle olacakKonu açıp 20 kişiye çekiliş diye yapmayın kurbane
Bencede en mantıklısı@tango35 dmden ulaş bence en baba takıp eden 30 dakka ertı kımse gücenmez dost ama begenılerden secılırse adamlar 10 uyelıkle begenır haksızlık olur
Yok 78Sen 30 kişi seç dm den yaz dost bence de @tango35
Haklısın kanka hep kaybetmekten korkar olduk vallaReis benim de eskilerde var ama son dönemde yok tekli bitirdi beni ki normalde 3-4 lu kombinlerim daha iyidir denemek lazım arada
Hönkürdüm ahajjasmddlOyuncu 36 elendiniz
Valla helal olsun senden daha heyecanlı takip ediyordumEkli dosyayı görüntüle 870754Ekli dosyayı görüntüle 870755Kupon gelirse talipleyenlerden 20 kişi roll. Kupon bozdur 200kdan yakalayabilirsek de bozarız
İyidir cabbar abi dikişe devam mı🤣🤣Naber Cabbar abi 😁😁
Ne alaka bir Haftadır bilmem ne kanka saçmalık dediğin kendini ön plana mi atmak amacın burda 3.0 iken yazık takip ediyorduk sen 3.3 oldu geldin görmedim sanma iki kuruş için kurnazlik yapmaDüşüncem 1 haftadır kombinelerine katılan dostlardan seçip onlara rolling açtırman ve bu şart olmalı çünkü konunda 20x roll açtırırız demişsin brocan karar senin 🤞🏽🤞🏽
Hepsini dağıtsın istiyoYok 78