Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tahir1603 / Minesota - OKC

Kupon Miktarı
716
Kupon Oranı
2.55

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,252
5,922
113

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,205
4,380
113
Puahab la benlen ne alakası var ben o konuda senden daha sabırlıyım slot isi bozdu iki kuruş girdi cebimize 100 betten farm yapıyordum puaha
Slot oynamam biliyorsun tutsaydin parayı iyi olmaz mıydı 4 betten diyordun 100 bet para bizi bozuyor aq haahah

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,205
4,380
113
gunluk faize koy bari belirli saatlerde faiz işliyor param varken oyle yapiyordum ben cok degil ama gunluk yemek parasi geliyordu faizle hesabida serbest kullaniyordum giris cikislari engellemiyordu
Kanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu yil hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiç:)

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
16 fark ile kaybettim sağlık olsun

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,028
22,469
113
Slot oynamam biliyorsun tutsaydin parayı iyi olmaz mıydı 4 betten diyordun 100 bet para bizi bozuyor aq haahah
4 degil 3 bet puaha iste paranın gözü kör olsun geldikçe insan daha fazlasını istiyor galiba vardır herseyde bi hayır ne diyelim yapacak birsey yok

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,252
5,922
113
Kanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu yil hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiç:)
ne bilim hangi bankaymis bu hesap bakiyesi gibi gordum :) 5-6 haneli rakamlari gormeyeli cok oldu ama bayram istu 40 50 bin kadar destek gelecek bir akrabamdan