- 5,204
- 4,380
- 113
Bidahakine inşallahAlikemal olaydı keşke çay eşliğinde rol yapardi
Bidahakine inşallahAlikemal olaydı keşke çay eşliğinde rol yapardi
gunluk faize koy bari belirli saatlerde faiz işliyor param varken oyle yapiyordum ben cok degil ama gunluk yemek parasi geliyordu faizle hesabida serbest kullaniyordum giris cikislari engellemiyorduValla dost valla kendi cebimdenc1 lira para atmadım 100k ihtiyacımı gider misindir bu 5 aydaki sadece kumar getirisiEkli dosyayı görüntüle 788416
Hem enine hem boyuna yiyorr dosttBoyuna yiyiyor
Slot oynamam biliyorsun tutsaydin parayı iyi olmaz mıydı 4 betten diyordun 100 bet para bizi bozuyor aq haahahPuahab la benlen ne alakası var ben o konuda senden daha sabırlıyım slot isi bozdu iki kuruş girdi cebimize 100 betten farm yapıyordum puaha
Yatır çeklerden oluşan 2025 tablosu 🤣Valla dost valla kendi cebimdenc1 lira para atmadım 100k ihtiyacımı gider misindir bu 5 aydaki sadece kumar getirisiEkli dosyayı görüntüle 788416
Kuru kuru gitmez bari çayı onlara vereyim nuri Baba dışarıya servis yasak dedi ama olsunHem enine hem boyuna yiyorr dostt
Sen her konuda ağıt küfür istıyon herhalde . Bir de sen cebinden parayla yap da biz konuşalım . Boş boş yorum yapma her konudaSeçecegin maca hocam)
Kanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu yil hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiçgunluk faize koy bari belirli saatlerde faiz işliyor param varken oyle yapiyordum ben cok degil ama gunluk yemek parasi geliyordu faizle hesabida serbest kullaniyordum giris cikislari engellemiyordu
Bassss deli TahirKanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu ay hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiç![]()
4 degil 3 bet puaha iste paranın gözü kör olsun geldikçe insan daha fazlasını istiyor galiba vardır herseyde bi hayır ne diyelim yapacak birsey yokSlot oynamam biliyorsun tutsaydin parayı iyi olmaz mıydı 4 betten diyordun 100 bet para bizi bozuyor aq haahah
Benim kumarim biter kardeşBassss deli Tahir
Hava puahhaKanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu yil hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiç![]()
Emoji koydum kötü niyetli değilim hocamSen her konuda ağıt küfür istıyon herhalde . Bir de sen cebinden parayla yap da biz konuşalım . Boş boş yorum yapma her konuda
ne bilim hangi bankaymis bu hesap bakiyesi gibi gordumKanka hesabımda ki para değil bu yanlış anlamayın görgüsüzlük yapmıyorum bu yil hesaba gelen para hesapta o kadar yok tabiki hesabimdaki parayı gösterip görgüsüzlük yapılır mı hiç![]()