- 5,204
- 4,380
- 113
Öyle seni gördükçe üzüldüm valla zarar görmeni istemem biliyondur herhalde4 degil 3 bet puaha iste paranın gözü kör olsun geldikçe insan daha fazlasını istiyor galiba vardır herseyde bi hayır ne diyelim yapacak birsey yok
Öyle seni gördükçe üzüldüm valla zarar görmeni istemem biliyondur herhalde4 degil 3 bet puaha iste paranın gözü kör olsun geldikçe insan daha fazlasını istiyor galiba vardır herseyde bi hayır ne diyelim yapacak birsey yok
He vallaaa,,Kuru kuru gitmez bari çayı onlara vereyim nuri Baba dışarıya servis yasak dedi ama olsun
Yok kanka parayı tutma konusu olduğu için dedim bu yıl 250k banka hesabına para gelmiş değerlendirmek mesele diye para gösterilip kovalaklik yapılır mı hiçne bilim hangi bankaymis bu hesap bakiyesi gibi gordum4 haneli rakamlari gormeyeli cok oldu ama bayram istu 40 50 bin kadar destek gelecek bir akrabamdan
Aramızda sorun yaşamış olsak ta senin zaten iyi niyetinden şüphem yoktu hiç bir zaman o konuda seni iyi tanıyorum zatenÖyle seni gördükçe üzüldüm valla zarar görmeni istemem biliyondur herhalde
Geçmiş olsun sıkıntı yok tartışmayın agaSen her konuda ağıt küfür istıyon herhalde . Bir de sen cebinden parayla yap da biz konuşalım . Boş boş yorum yapma her konuda
La senin o parayı ben 3 günde cevirdim hayırdır puahhaYok kanka parayı tutma konusu olduğu için dedim bu yıl 250k banka hesabına para gelmiş değerlendirmek mesele diye para gösterilip kovalaklik yapılır mı hiç![]()
Sonucunda 0 landin mi evetLa senin o parayı ben 3 günde cevirdim hayırdır puahha
Olursa ayıp zaten sana eskisi gibi aktif olmamaya sosyal hayata dahil olmaya çalışıyorum artıkAramızda sorun yaşamış olsak ta senin zaten iyi niyetinden şüphem yoktu hiç bir zaman o konuda seni iyi tanıyorum zaten
Tm sende ez bizi canin saolsun zaten gelen vurdu giden vurdu sende vur bizi alıştık varmi la 250k paran varsa havani at yoksa eger hava atma lütfenSonucunda 0 landin mi evetama benim kasa ne kadar bilmiyorsun güzelim
![]()
Hala boş boş yorum yapıyon. Kaybetmiş adamlarla daşşak geçilmez. Adam gibi takip ediyorsan et. Samimiyet olur bu şekilde yazarsın. Bu bir değil üç değil her konuda aynıCanın sagolsun marley hocam emoji var sıkma canını bir dahakine ben oynarım param ile
En iyisini yapıyorsun sanala takılı kalmak olmuyor harbidenOlursa ayıp zaten sana eskisi gibi aktif olmamaya sosyal hayata dahil olmaya çalışıyorum artık
Yok valla keşke olsa 250k da slotta ezsem haagsgTm sende ez bizi canin saolsun zaten gelen vurdu giden vurdu sende vur bizi alıştık varmi la 250k paran varsa havani at yoksa eger hava atma lütfen
Arkadaş samimi olmaya çalışıyor da yanlış konuşuyorHala boş boş yorum yapıyon. Kaybetmiş adamlarla daşşak geçilmez. Adam gibi takip ediyorsan et. Samimiyet olur bu şekilde yazarsın. Bu bir değil üç değil her konuda aynı
Zirvede bırakıyorum diyorsunBenim kumarim biter kardeş![]()
Ya hu kaybettigin için canını sıkma diye emojili mesaj attım, dassak geçmedim ama o şekilde dusunduysen hakkını helal et hiç öyle bir niyetim yoktu gecenin bu saatinde canını sıkacak biri değilim hayırlı gecelerHala boş boş yorum yapıyon. Kaybetmiş adamlarla daşşak geçilmez. Adam gibi takip ediyorsan et. Samimiyet olur bu şekilde yazarsın. Bu bir değil üç değil her konuda aynı
Olumsuz tarafa çekmiş yoksa mesajta bir şey yokArkadaş samimi olmaya çalışıyor da yanlış konuşuyor
Öyle valla hayat sanal dan ibaretmiş gibi geliyordu iyi geliyor dışarısı banaEn iyisini yapıyorsun sanala takılı kalmak olmuyor harbiden
O para bana yakışır valla ben ezmeye alıştım puahha güzeldi ama tadı damağımda kaldı artık ne zman o paraları goruruum bilemem belki de hiç bi zman görememYok valla keşke olsa 250k da slotta ezsem haagsg
Yetti bu kadar arkada tutan kuponlar vardı yetti bana bugünlük saçma maçlara oynayacak kadar zengin değilimZirvede bırakıyorum diyorsun![]()