Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tahir1603 / Minesota - OKC

Kupon Miktarı
716
Kupon Oranı
2.55

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,206
4,381
113
ne bilim hangi bankaymis bu hesap bakiyesi gibi gordum :) 4 haneli rakamlari gormeyeli cok oldu ama bayram istu 40 50 bin kadar destek gelecek bir akrabamdan
Yok kanka parayı tutma konusu olduğu için dedim bu yıl 250k banka hesabına para gelmiş değerlendirmek mesele diye para gösterilip kovalaklik yapılır mı hiç:)

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Canın sagolsun marley hocam emoji var sıkma canını bir dahakine ben oynarım param ile

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,203
19,950
113
Canın sagolsun marley hocam emoji var sıkma canını bir dahakine ben oynarım param ile
Hala boş boş yorum yapıyon. Kaybetmiş adamlarla daşşak geçilmez. Adam gibi takip ediyorsan et. Samimiyet olur bu şekilde yazarsın. Bu bir değil üç değil her konuda aynı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hala boş boş yorum yapıyon. Kaybetmiş adamlarla daşşak geçilmez. Adam gibi takip ediyorsan et. Samimiyet olur bu şekilde yazarsın. Bu bir değil üç değil her konuda aynı
Ya hu kaybettigin için canını sıkma diye emojili mesaj attım, dassak geçmedim ama o şekilde dusunduysen hakkını helal et hiç öyle bir niyetim yoktu gecenin bu saatinde canını sıkacak biri değilim hayırlı geceler