Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 / Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,470
32,919
113
Onlar seni çekemeyenler işte öyle Adam Burada çok biliyor musun senin ona faydan Yok ya mesela senin kaybetmeni istiyor
Sonucta forumda herkese kimse ulasamaz yine insanda olduğu sürece birbirlerine destek oluyoruz benim hiç bir zman param varken arka planda takılan biri olmadım konu acar kazanırsam birilerine de katkım olsun isterim ama bazi insanlar sadece menfaat üzeri kullanıyor forumu kimseye iyilik yapmiyan adamlar gelip bide rollerde insani deli edecek laflar kullanıyorlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,861
28,898
113
Sonucta forumda herkese kimse ulasamaz yine insanda olduğu sürece birbirlerine destek oluyoruz benim hiç bir zman param varken arka planda takılan biri olmadım konu acar kazanırsam birilerine de katkım olsun isterim ama bazi insanlar sadece menfaat üzeri kullanıyor forumu kimseye iyilik yapmiyan adamlar gelip bide rollerde insani deli edecek laflar kullanıyorlar
Ya takılabilirsin Kral kimse sana laf edemez ki arka planda senin paran sonuçta senin gönlünden koparsan adama verirsin örnek veriyorum Bunları kimseye vermek zorunda değil ki buradakiler gönlünden geçerse adamım o zaman atar örnek veriyorum Bunları

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,470
32,919
113
Ya takılabilirsin Kral kimse sana laf edemez ki arka planda senin paran sonuçta senin gönlünden koparsan adama verirsin örnek veriyorum Bunları kimseye vermek zorunda değil ki buradakiler gönlünden geçerse adamım o zaman atar örnek veriyorum Bunları
Doğru ama adam sürekli arka planda oynuyor bizde para olunca forumda etkinlik aciyoruz misal farzet adama rol başarılı oluyor odul veremiyorum adam gelip küfrediyor bana bu yanlış iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...